witaj. sprawdzilem i jest urwana linka przy silniczku zaraz przy sprezynce. silnik kreci. co nalezy wymienic i gdzie to kupic. mam caly kpl. ale na tyl lewa strona nie wiemczy bedzie pasowac ten stelarz z linka na przod.
[O1] Ogrzewanie tylnej szyby
Zwiń
X
-
[O1] Ogrzewanie tylnej szyby
Witam.
Mam problem w swoim szkodniku. Przestała mi grzać tylna szyba. Po naciśnieciu przycisku włącznika, widać jak światła na moment przygasają zatem domniemywam iż napięcie do tyłu płynie, bezpiecznik sprawny, włącznik także... Zastanawiam się jak temat ugryźć aby jak najszybciej i najłatwiej znaleźć usterkę. Doczytałem że może być potrzeba położenia kleju przewodzącego ale tu musiałbym najpierw doszukać się przerwanej ścieżki...
Niestety nie mam zielonego pojęcia jak i z której strony tej klej ewentualnie położyć oraz co zrobić jeżeli wszystkie ścieżki będą sprawne...
Stąd moja prośba o pomoc...
-
-
wymiatacz00, jeżeli prąd płynie to znaczy że dobrze szukasz - przerwana ścieżka i klej przewodzący. Przerabiałem temat, podobne objawy. Poszukaj jakiegos dobrego zakładu który trudni się w montażu szyb samochodowych - tam powinni ogarnąć temat bez problemu za niewielkie pieniądze :wink:Artur
Komentarz
-
Komentarz