[O1] motorstorg werkstatt ! - po podlaczeniu vaga

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Tuchola_BDG
    Classic
    • 2013
    • 5

Tak odnośnie najbliższego spotu i tego, co aktualnie widać za oknem --> niestety jesień pełną gębą, stąd też warto rozważyć zmianę lokalizacji na zadaszoną
  • czakpl
    Classic
    • 2012
    • 32

Problem mi sie pojawil, otoz po podlaczeniu vaga (chcialem sprawdzic kat wtrysku) w Engine, nastepnie Measure Settings potem w grupie 000 i po Basic Settings pojawia sie komunikat na wyswietlaczu w zegarach "MOTORSTORG WERKSTAT" i mryganie sprezynki swiec zarowych ... Dziwne bo jak wyjde z Basic Settings to znika, jak jeszcze raz wejde w Basic Setting pojawia sie i pika .. hmm co to moze byc ?
    Bledow w Engine nie znalazl.

W czasie jazdy nic nie wyskakuje, samochod zwawy nic sie nie dzieje.

Wyczytalem w necie, ze moze zarowka stopu lub wlacznik stopu. Dziwi mnie to jednak ze tylko wyskakuje podczac podpiecia vaga i wejscia w tamta sekcje ... :roll:

Komentarz

• K_Popiel
      Rider
      • 2010
      • 608

Jest to jak najbardziej normalny objaw Sygnalizuje Ci samochód że jest w trybie diagnostycznym, także spokojnie nic złego się nie dzieje.
      // Podstawowa Diagnostyka VAG // Odczyt PIN Immo // OP-COM //
      ------------------------------------------------------

Komentarz

• czakpl
        Classic
        • 2012
        • 32

Jesli tak mowisz to mnie uspokoilo .. uff Po zobaczeniu tego napisu wiedzialem ze jest cos nie tak a po przetlumaczeniu to potwierdzilo i juz sie zaczelo zaniepokojenie ops:
        Dziekuje :wink:

Komentarz

Pracuję...