[O1] Wskaźnik paliwa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marp
    Classic
    • 2012
    • 13

[O1] Wskaźnik paliwa

Maniuś, śliczna śnieżynka. Świetne połączenie bieli z czarnym dachem. Aż się nie mogę doczekać, aż ją zobaczę na żywo.
  • lukaszeek91
    Classic
    • 2011
    • 34

[O1] Wskaźnik paliwa

witam, przeszukałem całe forum i nie mogłem znaleźć konkretnego wątku na mój temat.
    otóż wskazówka paliwa pokazuje mi pół baku, zalewam pod korek i wteydy pokazuje full. ile bym nie przejechał to zatrzymuje się na połowie, czasem zejdzie milimetr ponizej polowy i koniec. wyciągałem pompę i wyczyściłem nic nie dało. zostawiłem samochód na zapłonie i poruszałem pompą do góry to wtedy pokazywało stan paliwa autentyczny, ale gry juz wsadziłem pompę na swoje miejsce to sytuacja sie powatarzała i zatrzymywało sie na połowie, co mogę z tym zrobic ?

Komentarz

• krisoctav
      Rider
      • 2008
      • 417

wskażnik paliwa

podepnę się pod temat u mnie pokazuje różnie raz dobrze raz wogóle nie ma aktywności wskaźnika a czasami pokaże dobrze i spada do zera po przejechaniu kilku km
      licznik wykluczam bo sprawdzony zero błędów auta beetle ale to grupa WV więc chyba nie robi różnicy

Komentarz

• guajava
        Rider
        • 2010
        • 343

a pływak jak??

ja w vectrze ostatnio musiałem wtyki pływaka poprawić, bo nic albo więcej niż nic pokazywał.
        "Łapię chwile ulotne jak ulotka ,ulotne chwile łapię jak fotka..."

Komentarz

Pracuję...