padl czujnik parkowania

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • stefank
    Classic
    • 2011
    • 13

padl czujnik parkowania

skoro w opisie na stronie do innych nawigacji są dedykowane dźwięki do kolejnych POI,

zresztą w podanym linku do passata niby też jest procedura dopisania dźwięku ale mnie nie udało sie
  • 123rafal456
    Classic
    • 2010
    • 30

padl czujnik parkowania

witam wszytskich forumowiczów, mam mały problem ze swoja octavia a kobkretnie czujnikiem parkowania, wiec autko to octavia 2 przed liftem i problem wygląda nastepująco padł mi czujnik parkowania na przodziea dokladnie wewnetrzny od strony kierowcy czyli numer dwa liczac od kierowcy, i moze ktos ma taki do sprzedania, bo bez tego cvzeujnika parkowanie znaczy wyswietlanie autka na wyswietlaczu nie dziala znaczy wlacza sie i zaraz wyłacza i mam problem bo w aso powiedzili mi 360 zl za jeden czujnik masakra moze pomozecie.

Komentarz

• piotrek_gdy
      RS
      • 2008
      • 7723
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

123rafal456, jest kilka tematów o czujnikach parkowania

najprościej- kup na allegro

przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• 123rafal456
        Classic
        • 2010
        • 30

ok dzieki za info

Komentarz

• Hiszp4n
          Drive
          • 2011
          • 40

to jest mało chodliwy towar kupiłem 4szt za 120zł a wczesniej sprzedajacy krzyczał 80zł za szt ale odczekałem miesiac i co tydzien cena schodziła, dotargowałem reszte i mozna powiedziec ze za darmo dodam ze były to ori czujniki od O2. A do tego wiązka na tył gratis warto kupic komplet bo u mnie juz dwa padły :roll:

Komentarz

Pracuję...