Krzaq, widziałem O1 z czujnikami i zasugerowałem się ulokowaniem zewnętrznych sensorów . Następnie podzieliłem całość i zaznaczyłem 2 czujniki wewnętrzne. Od listwy zrobiłem dystans kilku milimetrów . Efekt końcowy będzie dopiero widoczny po zamontowaniu wszystkiego do samochodu. Zobaczymy kiedy odbiorę zderzak gdyż dzisiaj po 16 został dopiero odwieziony :-)
Pikanie
Zwiń
X
-
Pikanie
Cześć,
Mam na pilocie 2 przyciski jak naciskałem pierwszy to samochód "pikał przy zamykaniu", a w momencie naciskania drugiego samochód zamykał się cicho.
Miałem taki moment ze samochód przestał mi "pikać" (czyli jak naciskałem pierwszy lub drugi przycisk zamykał się cicho) Bylo tak przez pewien czas. Myślałem ze to była syrenka itp ale okazało sie ze nie wiec to zostawilem. Po pewnym czasie znowu zaczęło być normalnie, czyli pierwszy przycisk pikal drugi nie. No i znowu stało się to samo( oba przyciski nie pikają.) Wydaje mi się że jest na to jakaś kombinacja, myk, cokolwiek. Pewnie robie to nieumyslnie i dlatego się tak dzieję.
Proszę o pomoc jesli ktos mial taką przypadłość i moze mi pomóc
-
-
Hej,
Dawno, dawno temu w R19 spotkałem się z czymś takim, że jednoczesne wciśnięcie (i przez chwilę przytrzymanie) 2 przycisków w pilocie powodowało zmianę dzwięku przy otwieraniu/zamykaniu - "pika" /"nie pika".
Może u Ciebie jest podobnie :?: .
" Co Pan zrobisz?...Nic Pan nie zrobisz !"
Pzdr. - 1.6 MPI
Komentarz
-
Komentarz