mechanior stwierdził ze do wymiany jest poduszka skrzyni biegów, ta pod filtrem powietrza, jednak nie wiem w ogole jak ona wygląda, bo chce sam kupić części. Proszę Was o jakiś numer katalogowy czy zdjęcie, bo jak napisałem do sklepu to nie wiedzieli o co mi chodzi. Moze Wy pomożecie !
witam szanowne grono
od pewnego czasu mam problem [O1] 1,9tdi który jak na chwile obecną nie występuje notorycznie ale jest zastanawiający i denerwujący . Mianowicie podczas ruszania zaczyna szarpać tak jak by rzucać silnikiem w zrozumieniu całym silnikiem sytuacja trwa do momentu całkowitego zwolnienia pedału sprzęgła, zaistniała sytuacja mam miejsce tylko podczas ruszania . Podpowiedzcie co się dzieje lub czego można się spodziewać
chłopaki, a która poduszka (które poduszki) mają szanse być zużyte, jeśli reakcja na zdjęcie nogi z gazu przy wyższych obrotach to jak lekkie wciśnięcie hamulca? tzn. czuć jakby szarpnięcie budy do przodu
też mi mówili o poduszce skrzyni biegów, ale objawy zgoła inne niż w opisach powyżej
chłopaki, a która poduszka (które poduszki) mają szanse być zużyte, jeśli reakcja na zdjęcie nogi z gazu przy wyższych obrotach to jak lekkie wciśnięcie hamulca? tzn. czuć jakby szarpnięcie budy do przodu
też mi mówili o poduszce skrzyni biegów, ale objawy zgoła inne niż w opisach powyżej
W tej sytuacji polecałbym wymianę czujnika sprzęgła na początek Jest temat nawet w sprawie tej kwestii, objawy podobne.
Komentarz