duzo czytalem na temat zaplonu ale chyba sam nic nie zrobie,szukam kogos kto by mi ustawil zaplon,bede 9 marca jechal do wawy ,trasa Rawicz,Krotoszyn, chyba na Zgierz i do wawy, znajdzie sie ktos w tym kierunku zeby mi sprawdzil i ew ustawil zapolon? ciezko pali na zimno,nowe swiece,czuc nie spalone paliwo na cieplo troszke lepiej ale to nie to co powinno byc, wyglada to na zbyt wczesny zaplon ,moze sie myle ale w poprzednim aucie palil mi na pol obrotu a przebieg mial 2 razy wiekszy, tu mam 190tkm silnik AHF , podejmie sie ktos ? nie a darmo oczywiscie
Odezwij sie jak bedziesz wiedzial o ktorej dokladnie bedziesz w Wwie... sprawdze Ci czy masz dobrze zaplon.... i ew. podregulujemy jesli bedzie taka potrzeba...
Przemek DIAGNOSTYKA GRUPA VAG
A6 C4 Avant 2.5 TDi AEL quattro
80 B3 Limo 1.6 TD SB
Odezwij sie jak bedziesz wiedzial o ktorej dokladnie bedziesz w Wwie... sprawdze Ci czy masz dobrze zaplon.... i ew. podregulujemy jesli bedzie taka potrzeba...
ooo to pieknie.. dzieki poki co, ja bede na ul.Gładkiej kolo lotniska,na gieldzie sprzetu do latania,paragielda, wogole to bede pierwszy raz w zyciu w Wwie... , napewno bedzie to godz popoludniowa,jak co to na pw wyslij mi kontakt do Ciebie to odpowiednio wczesniej zadzwonie ok, dzieki poki co
badboyblu, czytaj dokładnie
SPOT Poznań -> środa 6.03.2013, King Cross Marcelin, godz.18:00 czyli za 9 dni
opis kolegi Wojtas_Poznań, i kolegi Walt,
czytać, czytać i jeszcze raz czytać :szeroki_usmiech
badboyblu, czytaj dokładnie
SPOT Poznań -> środa 6.03.2013, King Cross Marcelin, godz.18:00 czyli za 9 dni
opis kolegi Wojtas_Poznań, i kolegi Walt,
czytać, czytać i jeszcze raz czytać :szeroki_usmiech
tez nie zdaze ...... jestem do 8 marca za granica ((((( i tylko ten weekend bede w domu i w niedziele znowu powrot na banicje .... Poznan by mi pasowal bardzo... chyba ze jak nie uda sie w Wawie to nastepnym razem w Poznaniu w okolicach Swiat..albpo moge wtedy do kogos prywatnie podjechac .. ? :lol:
Komentarz