eaglemirek, +1 no Panowie, za 4 godziny będziemy w drodze do Jaworzna :szeroki_usmiech Niestety nie mam na razie żadnego odzewu z drukarni, ale liczę na to, że złożą te 40 sztuk...
Witam,
mam problem w swojej skodzie i nie wiem gdzie uderzyć by to naprawić, a mianowicie.
Gdy samochód jest zimny na liczniku nie widać przebiegu samochodu, ale widać za to przebieg kilometrów dzienny oraz czytelny napis INSP, ale po przejechaniu kilku km i nagrzaniu się deski wszystko wraca i jest czytelne. Myślałem początkowo o wyświetlaczu, że zalany czy coś, ale jak ciepły to jest ok.
Coś poradzicie?
a w jaki sposób otworzyć ten licznik? przedmuchać go powietrzem, przetrzeć szmatką?
jestem zielony w tym temacie i nowym posiadaczem skody więc jak możesz to napisz co i jak po kolei zrobić żeby nie popsuć jeszcze gorzej
Z góry dzięki
jesli jest tak, jak kolega LS pisze, nie polecałbym mu przeprowadzać tej operacji samodzielnie. dużo małych delikatnych elementów, łatwość zniszczenia płytki licznika itp problemy.
Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Ok, dzięki za namiary na Iławę
A co do kasacji inspekcji to nic nie da, bo tak jak pisałem on zaczyna wyświetlać dopiero jak jest nagrzany...
[ Dodano: Pon 04 Mar, 13 00:09 ]
A jakbym chciał sam to zrobić to muszę rozbierać całą deskę czy jak? Jak mam go wydobyć żeby nic nie uszkodzić albo nie połamać?
Komentarz