Sprzeglo, ale co dokladniej..

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • suchar2891
    Classic
    • 2014
    • 1

Kryzys5554, bezpiecznik od świec znajduje się w tej "puszce" bezpośrednio na akumulatorze. Bezpiecznik 50A pierwszy od strony bieguna -.
    BTW, ja też mam problem z odpalaniem od 0 stopni w dół, ale u mnie problem najprawdopodobniej jest w przekaźniku 103 (nie mam przekaźnika 109, a lokalizacja 103 odpowiada temu, co piszą w książce "Sam naprawiam samochód"), ponieważ zamieniłem się z kolegą cezary 70 i mój AGR palił bez problemów natomiast AXR kolegi palił baardzo ciężko. Przy minimalnych morzach musiałem grzać świece po 3 razy żeby nie kręcić zbyt długo.
  • Andre91PL
    Classic
    • 2013
    • 5

Witam.

Mam do Was pytanko.

Od razu napisze, ze znalazlem 1 temat z podobnym problemem, ale nie znalazlem tam odpowiedzi na wszystkie moje dolegliwosci/pytania.

Otóż wczoraj wieczorem, nagle mialem problem aby wcisnac sprzeglo. Tzn. gdy wcisnalem pedal do polowy, poczulem duuuzy opor. Nie dalo sie go wcisnac do podlogi. Na wylaczonym silniku moglem jakos wrzucic biegi, ale na wlaczonym juz nie, poniewaz haczyło jakby byl prawie w ogole nie wysprzeglony. Po kilku probach, pedal zostal w podlodze i przestal odbijac. Teraz jest niemal bezwladny, wciska sie lekko ale wpada w podloge i zostaje. Oczywiscie dalej nie wysprzegla. Co Waszym zdaniem moze byc do wymiany i czy jest mozliwosc abym sobie sam to wymienil Wiem, ze na odleglosc to mozna wrozyc, ale prosilbym o Wasze domysly, a moze ktos z Was juz nawet tak mial i domysla sie co to moze byc. Z gory dziekuje

Komentarz

• navigator
      Rider
      • 2009
      • 583
      • Volkswagen

obok tolka banana :szeroki_usmiech , stawiam na wysprzęglik wef tym przypadq, a przynajmniej takiego mam pomysła
      >>E<< by Ali, defibrylator by DGW

Komentarz

• Andre91PL
        Classic
        • 2013
        • 5

kurcze, a jak z dostepem? Jak do niego sie dostac i np. jak wymienic linke?

Komentarz

• marjak
          Classic
          • 2013
          • 4

pompa sprzęgła padła
          “Kobiety i samochodu się nie pożycza.”

Komentarz

• DGW
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 2330

Zamieszczone przez marjak
            pompa sprzęgła padła
            pokaż mi w tym aucie pompę sprzęgła :lol:
            Andre91PL, sprawdź pierw linkę czy się nie zerwała ale bardziej mi to wygląda na uszkodzoną tarczkę przy docisku i bez zdjęcia skrzyni się nie obejdzie
            NFPNorth-West
            2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
            WARSZTAT www.dsize.pl
            ->
            CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
            spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

Pracuję...