a co zrobisz jak ktoś odsiadujący dożywocie nie będzie miał ochoty pracować, tortury, przemoc?
Zawsze może siedzieć o wodzie i suchym chlebie (kalorii mu do takiego życia wiele nie trzeba) a będzie pracował to i parówkę dostanie :P . A jak się zmęczy przy pracy to mu do głowy głupie myśli nie będą przychodzić :!: :diabelski_usmiech
Witam-mam problem tego rodzaju,otóż na desce,po odpaleniu miga ikonka świec żarowych
a do tego nie mam świateł stop,wymieniłem czujnik stopu,bez rezultatu nie wiem co jest
może ktoś podpowie.Pozdrawiam-janusz. Skoda octavia 1,9 Tdi !998r.
A zanim wymieniłeś włącznik "stop" to sprawdziłeś bezpieczniki, żarówki i stan wiązki odpowiedzialnej za przesył prądu do i z włącznika? Praca na pół godziny a może zaoszczędzić wydawanie kasy na niepotrzebne części... :wink:
Witam-żarówki sprawdziłem -sa OK wiązka przynajmniej ta w kabinie-OK,z tyłu wizualnie
w porządku,co do bezpieczników,w instrukcji nie mogę znależć bezpiecznika od świateł Stop
tak że nie wiem gdzie on jest,jeżeli masz takową wiedze to podpowiedz,nie byłem świadom że jak się pali ikona świec to nie ma stopu,jeżdzilem sobie ,a że nikt mi nie przyłożył w zada
to moge mówic o szczęściu.Pozdrawiam.
Punkt poszedł-u mnie w instrukcji pod pozycją 13(w twoim jest światło stop)jest sprzęgło elektromagnetyczne sprężarki,musiałbym szukać na czuja.Poszukuję gumowej osłony wewnętrznej na światła główne.Bezpiecznik był spalony wymieniłem jest OK-Dziękuję.
nie wiem tylko dlaczego sie spalił.Pozdrawiam-Janusz.
Komentarz