TNa tą chwilę nie widzę żadnej alternatywy dla bxe
Skoro tak to nie ma...tak mi się wydawało po przeczytaniu pierwszego postu.
Ja widzę alternatywę, tylko nie spod znaku kuraka
Ale jeśli ptak na masce musi być to szukaj BXE. Tylko wymień panewki :wink:
Witam szanownych kolegów. mam octavia 1,6 102km z 2005r i strzeliła mi odma;( i w czym rzecz... czy ktos wie gdzie kupić najtaniej tą częśc nie płącąc ok 150-200zł?? tymczasowo połączyłem pęknięcie wkładając gumowy wąż w dziurę i jak narazie wszystko ok działa. Lecz wypadało by wymienić.
w tych sklepach w któych pytałem owa częśc kosztuje np w inter cas w nowym saczu 150 zł u biskupskich podobnie... znów alledrogo cena wacha sie od 35 do 80 z wysyłka lecz mam wątpliwosci co do jakosci tego przedmiotu a nie chce patrzec co chwile czy jest całą a moze juz się rozpadła poza tym jak na kwałek gumy to cos drogo
no to trzeba zakupić ja jestem przyzwyczajony do ciasnych miejsc także nie powinienem mieć problemu z załozeniem odmy sprawdze te "wysokiej jakości zamienniki" z allegro za 60zl ;] dzięki za odpowiedz zdecydowanie pomogła.
Panowie, proszę o szybką pomoc... U mnie w SKLEPACH nie potrafią znaleźć gumowego przewodu od odmo (ten początkowy plastik mają)... Mówią, że bez oryginalnego nr nie da rady, dlatego proszę o sprawdzenie użytkowników 1.8 AGN 125 KM jaki mają nr tego przewodu, bo u mnie się on zmazał i pozostało tylko ZS...474 B
Skoda Octavia I 1.8 20V & Seat Toledo 1.8 20V - JAK BRACIA BLIŹNIAKI !!! Pozdrawiam!
tylko nie wiem czy bedzie pasowala bo to wyglada mi na plastik a u mnie jest guma. w ASO doradził mi koles szukac na jakichś szrotach. Czy ktos miał podobny problem i jak sobie z min poradził
dzieki za ewentualna pomoc
Komentarz