lewarek zmiany biegow-wymiana

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sioopek
    Classic
    • 2015
    • 3

Zamieszczone przez maksiu
    rafiki, kozzt kredytu zalezy od czasu na jaki zostal wziety oraz od oprocentowania - to sa dwie podstawowe zmienne. Srednio licz oprocentowanie ok 11% w skali roku (rozne kredyty mamy: i tansze i drozsze ten jest taki oosredni jak najbardziej realny) oprocentowanie liczkne od faktycznego zadluzenia a nie od udzielonej kwoty keedytu

[ Dodano: Nie 02 Lut, 14 16:04 ]
    http://www.infor.pl/kalkulatory/kredyty.html tutaj możesz zrobic sobie kalkulacje raty malejace powinny byc tanszym rozwiazaniem ale na poczatku splaty kredytu jest wieksze obciazenie finansoelwe dla kredytobiorcy
    dzięki na 2,5 roku wyszło niecałe 46 tysięcy z pierwszą ratą 1700 to chyba nie aż tak źle
    Z za winkla
  • cezar kwaśny
    Classic
    • 2013
    • 5

Witam kolegow . Czeka mnie wymiana lewarka zmiany biegow poniewaz ma luzy.Chodzi o to ze jak stoje na swiatlach to ma drgania tzn nie drga mi lewarek ale cos na dole iprzenosi na bude i musze kombinowac jak go ustawic zeby nie drgal albo wbic bieg i trzymac na sprzegle.
    Wiem ze najlepiej rozebrac i zobaczyc co sie wyrobilo ale pomyslalem ze wyciagne z rozbitka i podmienie. Samochod to Octavia z 2001 roku 1,9 sdi i tu pojawia sie pytanie czy ten lewarek to tylko ze skody octavi sdi czy moze z innego auta bedzie pasowac?

Komentarz

• tomus7
      RS
      • 2010
      • 1896
      • Peugeot

Re: lewarek zmiany biegow-wymiana

Zamieszczone przez cezar kwaśny
      Witam kolegow . Czeka mnie wymiana lewarka zmiany biegow poniewaz ma luzy.Chodzi o to ze jak stoje na swiatlach to ma drgania tzn nie drga mi lewarek ale cos na dole iprzenosi na bude i musze kombinowac jak go ustawic zeby nie drgal albo wbic bieg i trzymac na sprzegle.
      Wiem ze najlepiej rozebrac i zobaczyc co sie wyrobilo ale pomyslalem ze wyciagne z rozbitka i podmienie. Samochod to Octavia z 2001 roku 1,9 sdi i tu pojawia sie pytanie czy ten lewarek to tylko ze skody octavi sdi czy moze z innego auta bedzie pasowac?
      zanim wymienisz lewarek to sprawdź poduszki skrzyni biegów bo może tu tkwi przyczyna
      ILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
      http://www.bunkry.pl/pl/index.html
      a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
      http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
      Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207

Komentarz

• cezar kwaśny
        Classic
        • 2013
        • 5

na jutro planuje wymienic poduszke od strony skrzyni i ten lacznik na dole bo tez o tym myslalem ze moze byc przyczyna

[ Dodano: Wto 23 Kwi, 13 21:33 ]
        poduchy wymienione ale to nie to
        duzy luz jest w komorze silnika na laczniku pomiedzy tym pretem z lewarka a skrzynia
        Czy jest jakis zestaw naprawczy tych lacznikow ?

Komentarz

Pracuję...