Panowie czy ktoś przeprowadzał taką operację? W planie na przyszłą zimę mam wsadzić tylny napęd do mojego hatchbecka. Koszta nie grają mi roli i może sobie nawet wyjść 20tyś. Jestem świadomy, że taniej kupić drugą. ale tak nie zrobię z wiadomych przyczyn ( przeczytaj mój post w autach)
Jak planuje zrobić: Pojechać do angoli i kupić octavie w hatchbecku w 1.8t w wersji 4x4 i poprostu wszystko jak leci przełożyć. Moje pytanie brzmi czy tylne mocowania muszę spawać mierzyć dorabiać? czy wsio pasuje P&P?? bo to mnie ciekawi dosyć mocno.
Co mi potrzeba:
Skrzynia
most
dyfer
wał
moduły
zbiornik paliwa z pompką
wydech
półosie
mocowanie tylnego wózka
i chyba wsio? o części się nie martwmy bo jak pisałem wyżej planuje wycieczkę do angoli i przytaszczenie całego auta.
Jak planuje zrobić: Pojechać do angoli i kupić octavie w hatchbecku w 1.8t w wersji 4x4 i poprostu wszystko jak leci przełożyć. Moje pytanie brzmi czy tylne mocowania muszę spawać mierzyć dorabiać? czy wsio pasuje P&P?? bo to mnie ciekawi dosyć mocno.
Co mi potrzeba:
Skrzynia
most
dyfer
wał
moduły
zbiornik paliwa z pompką
wydech
półosie
mocowanie tylnego wózka
i chyba wsio? o części się nie martwmy bo jak pisałem wyżej planuje wycieczkę do angoli i przytaszczenie całego auta.
Komentarz