[O1] Problem z siedzeniem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kuba772
    Drive
    • 2010
    • 68

iFi, No dobra ale kolega ma liftbecka a ty masz kombi a tam są całkiem inne układy sprysku na tylnej klapie .
    W liftbeckach spryskiwacz wychodzi przez silnik wycieraczek przez co bardziej jest wrażliwy na wycieki płynu na elektronikę , natomiast w kombi spryskiwacz jest w lampie trzeciej stopu .
    Przez taką konfiguracje silniki wycieraczek nie są zamienne czyli takie same .

Ale wyciek też może być , gdzie sam tego jesteś przykładem 8) .

To tak na marginesie jak by ktoś z potomnych szukał informacji między spryskiwaczem tyłu kombi a liftbackiem :lol: .
  • Iwan89
    Ambiente
    • 2009
    • 183

Witam,

od początku gdy mam ten samochód po poprzednim właścicielu, po stronie kierowcy nie działa możliwość zmiany wysokości fotela. Generalnie jest to trochę uciążliwe bo jestem wysoki i siedzę prawie, że dotykając głową sufitu. Chcąc ruszyć wajchę ani drgnie. Czy ktoś miał podobny problem? jaki może być koszt naprawy takiej usterki?

Pozdrawiam

Komentarz

• emikal10
      Ambiente
      • 2010
      • 105

Niech sobie kolega sam wymontuje fotel i sam sprawdzi co i jak, nie jest to jakieś trudne zadanie. TU odpowiedni temat z fotorelacją krok po kroku. Niech nie zapomni, odłączyć aku jeżeli ma poduszki boczne, bo inaczej pojawi się błąd airbagów na kompie.

Pozdrawiam

Denken ist schwer, deshalb urteilen die meisten.

Komentarz

• alxxx
        RS
        • 2010
        • 1823
        • Octavia I (1U2)
        • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

emikal10, Nie trzeba odłączać aku tylko nie przekręcać kluczyka na zapłon jak fotel jest wypięty tak sami jak z poduchą kierowcy.

Iwan89, Jak wymontować fotel masz w linku od emikal10,
        VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
        Jeżeli post okazał się pomocny kliknij

Komentarz

• emikal10
          Ambiente
          • 2010
          • 105

alxxx, Ja tam aku przezornie zawsze odłączam jeżeli o poduchy chodzi

Denken ist schwer, deshalb urteilen die meisten.

Komentarz

Pracuję...