szarpie i sie dławi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • badylek22
    Classic
    • 2015
    • 4

szarpie i sie dławi

Zamieszczone przez r2r
    Zamieszczone przez rafiki
    http://forum.octaviaclub.pl/warnings.php?mode=detail&userid=42979 <- użytkownik siwex o 15 miał 3x :banan a obecnie to :roll:
    Chłopaczyna zagarnął dorodną kiść. Co mu nie pasiło :?: Bo juz wymoderowano...
    maksiu tee...moderator, wiesz coś więcej :?: :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
    Zamieszczone przez maksiu
    r2r, ten user stwierdzil ze "gowniane forum" i to dwukritnie w krotkim czasie najoierw dostal pół kilo bananow gratis (3 szt.) ale po ponownym stwieedzeniu ma juz dorodne 3 kg bananow czyli 18 szt do tego moderatorzy zrobili maly lifting jego wpisow na SB :diabelski_usmiech
    Jak dla mnie user ten dostal nagrode "zlota czcionka" prosto w zloty ryj (jest ze Zlotoryi)
    Dzien dobry śpiochy
    Ale wiecie od czego się wszystko zaczęło? Gość założył temat (nie pamiętam już o czym, ale nie ma go na forum) i chyba, jedyna odpowiedź była od władz, coś w stylu "szukanie nie boli" i temat został zamknięty. Potem siwex w SB napisał gówniane forum i się zaczęło :diabelski_usmiech nie wiem kto obsługuje konto "ADMINISTRACJA", ale bardzo trafny powód ostrzeżeń wpisał - "nie gówniane forum tylko gówniany użytkownik" :diabelski_usmiech
    Zamieszczone przez maksiu
    pudełko A3 i A4 wozi już się w bagażniku
    to do tego jeszcze składane są te pudełka z Audi do tego stopnia, że mieszczą Ci się w bagażniku :?: :shock: :lol:
    Zamieszczone przez SS
    maksiu, jakie pożyczę. Ja już nie będę potzrebował :roll:
    żebyś się kiedyś nie zdziwił :P :diabelski_usmiech

[ Dodano: Sro 12 Mar, 14 12:01 ]
    Panowie, jeżeli kolega elpolacco pojawi się na spocie, to trzeba cuś wykombinować, bo w piątek kończy 25 lat :!:
  • mmisiek_1991
    Classic
    • 2013
    • 12

szarpie i sie dławi

hej witam jestem nowym użytkownikiem skody octavi 1,8t ma problem że samochód szarpii i sie dławi ale gdy dodaje poli gazu samochód normalnie przyśpiesza i nie wiem jaka może byc przyczyna od czego zacząć

Komentarz

• Northeusz
      RS
      • 2010
      • 1677
      • Octavia I (1U2)
      • AUM 1.8 20VT 150 KM

Re: szarpie i sie dławi

Zamieszczone przez mmisiek_1991
      hej witam jestem nowym użytkownikiem skody octavi 1,8t ma problem że samochód szarpii i sie dławi ale gdy dodaje poli gazu samochód normalnie przyśpiesza i nie wiem jaka może byc przyczyna od czego zacząć
      Spróbuj od czyszczenia przepustnicy i później adaptacja. Filtr paliwa sprawdzałeś?
      Pozdrawiam
      Northeusz

Komentarz

• mmisiek_1991
        Classic
        • 2013
        • 12

wymieniłem narazie filtr powietrza i paliwa. i powiem że sie troche poprawiło ale nie do końca

Komentarz

• german81
          L&K
          • 2010
          • 1414
          • Octavia II combi (1Z5)
          • AUQ 1.8 20VT 180 KM
          • BZB 1.8 TSI 160 KM

przydały by sie logi bo z tego co opisujesz to moga byc natepujace problemy za niskie cisnienie paliwa , uszkodzony n75 lub zaworek zwrotny w odmie lub nieszczelnosc w układzie turbo .
          diagnostyka vag 602-614-253

Komentarz

• richi9
            Rider
            • 2011
            • 427

czy jest gaz? Świece cewki do kontroli , no i logi

Komentarz

• mmisiek_1991
              Classic
              • 2013
              • 12

sprawdzony na komputerze ni c nie pokazało a z jazdy zauważyłem że dzieje sie to wtedy jak załącza się turbina i powyżej 5 tys. normalnie ciągnie

[ Dodano: Sob 15 Cze, 13 22:52 ]
              nie wiem co teraz mam robić od czego zaczynać

[ Dodano: Czw 25 Lip, 13 23:13 ]
              logi dynamiczne

Grupy: 002,007,025 - http://vaglog.rtnet.pl/rmikitczak_136211.html
              Grupy: 001,013,025 - http://vaglog.rtnet.pl/rmikitczak_136212.html

Komentarz

Pracuję...