nie wchodzi 2-4-5 i wteczny

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • polirl
    Classic
    • 2014
    • 21

A tu co tak wszystkich wywiało :?: rafiki, był na wiosennym owocobraniu a wszyscy zamilkli :!: :!: :!:
    Francuski poradnik dla kobiet
  • nikoś151
    Rider
    • 2013
    • 563

Panowie tragedia. zmieniłem zawias z gwintu na serie, pojechałem się przejechać i skoda odmówiła posłuszeństwa. tzn wrzucałem energicznie z 1 na 2-ke i nagle było grghhh i biegi uciekły. Sprzęgło działa i łapie, ale sam lewarek lata jak nie wiem co. 1 i 3 wbijam a 2,4,5 oraz wsteczny mają jakby za krótki skok. luz jest w pozycji 2-ki 4-ki. Panowie skrzynia się posypała czy coś z wodzikami?. cięgna są całe bo lewarek na pierwszy odstrzał poszly. Dodam, że ten metalowy odważnik/ramię przy skrzyni lata sobie jak chce. ale jakieś biegi da radę wbić.

Komentarz

• maciek730
      Classic
      • 2010
      • 17

Spuść olej ze skrzyni, jak będzie siwy to ząbki się posypały. A jak będzie w normie to nie mam pomysłów, może synchronizator, ale z tego co pamiętam to 1 i 2 mają jeden, 3 i 4 też na jednym jadą, przynajmniej w duu, nie wiem jaką skrzynią dysponuje pacjent.

Komentarz

• innotic
        Ambiente
        • 2013
        • 111
        • Octavia I (1U2)
        • AGU 1.8 20VT 150 KM

Poruszajac tym elementem do ktorego jest przytwierdzony odwaznik biegi Ci wchodza?
        >> Serwisujesz swoją Skodę? Ściągnij książki "Sam Naprawiam - Octavia I" <<
        >>Link alternatywny<<

Komentarz

• nikoś151
          Rider
          • 2013
          • 563

usterka znaleziona wieloklin na przeciwadze zerwał się

Komentarz

Pracuję...