maymer, a myśl o zakupie nowego auta juz porzuciles? Mnie się wydaje, ze na przykład taki rapid 1.6tdi przy przebiegach rzędu 40kkm rocznie to dobra inwestycja, a różnica w cenie w stosunku do założonego limitu jest praktycznie równa cenie "pakietu startowego" obowiązkowego (przynajmniej dla mnie) przy zakipie auta używanego... Wiadomo, komfort nie ten, ale czy niewystarczający, to kwestia indywidualna już.
seat leon cupra 1.8 t 20v 180km
Zwiń
X
-
seat leon cupra 1.8 t 20v 180km
witam mam seata leona cupre problem tkwi w tym że samochód nie ma siły i nie załącza się turbina . a czasami gdy gwałtownie zahamuje to potrafi zgasnąć , spalanie też jest większe .wymieniłem gruche od turbo bo była padnieta i zawór n 75 . teraz jak podłączam vaga to wyskakuje mi tylko 1 16804 - błąd katalizator niski próg sprawności .
dodam że wymieniłem jeszcze : 2 cewki , filtr powietrza , świece, 2 sondy oryginalne . prosze o pomoc z góry dzięki za pomoc pozdrawiam .
-
-
Konieczne są logi wtedy można sie wypowiedzieć co jest przyczyną.www.gregor10.pl ChipTUNING LPG HAMOWNIA -POMIAR MOCY i AFR Diagnostyka, DPF/FAP OFF
Komentarz
-
Komentarz