Problem ASR - nietypowy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Ja112
    Classic
    • 2016
    • 1

Problem ASR - nietypowy

Arat sound & security Gdańsk Oliwa ul. Kubusia Puchatka 2 vis a vis UG.

[ Dodano: Sro 25 Cze, 14 19:51 ]
    Pany, Czyja 02 FL htb o numerach GD xxxxY w kolorze kawy z mlekiem/ beżowy stała dziś koło 18 na ul. Perseusza w Osowej? Logo oraz link klubowy na tylnej klapie z lewej strony. Pozdro dla kierownika.
  • MENGOG
    Classic
    • 2013
    • 3

Problem ASR - nietypowy

mam taki problem:

przy zapłonie nie świeci się kontrolka ASR, po naciśnięciu wyłącznika nad radiem nic się nie dzieje. w czym możne leżeć problem ?

na dobra sprawę to nie wiem czy on działa czy nie bo ani nie widzę kontrolki ani nie mogę wyłączyć go za pomocą wyłącznika.

czy ktoś miał podobny problem?

auto było podłączone pod komputer i niby nie ma żadnych błędów w kategorii ABS/ASR

octavia 2001 elegance 1,9TDI AHF

Widziałem sporo problemów z asr ale takiego problemu nigdzie nie znalazłem na forum.

Proszę o pomoc.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratoRS
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Tak jak napisalem na PW.

Kodowanie sterownika ABS do sprawdzenia, oraz czy sam guzik ASR jest podlaczony w desce.

Czy zaswieca sie lampka ABS i w jakim momencie gasnie, razem z olejem, moze poduszkami ??
      Spritmonitor.de

Komentarz

• MENGOG
        Classic
        • 2013
        • 3

guzik jest podłączony jest podświetlany, kabelki są jak chciałem podłączyć na krótko tez nic nie dało zero reakcji.

kontrolka abs zaświeca sie przy zapłonie i gaśnie chyba razem z olejem ale to musiał bym sprawdzić nie przypatrzyłem sie dokładnie

Komentarz

• mariush19
          Rider
          • 2009
          • 641
          • Octavia III (5E3)
          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

W razie czego tutaj można sobie sprawdzić kodowanie jakie jest przewidziane do naszego wozu http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Skoda_Octavia_(1U)_Brake_Electronics_(MK60)

Komentarz

• MENGOG
            Classic
            • 2013
            • 3

jako pierwsza gaśnie kontrolka poduch potem abs i kolejno następne

Komentarz

Pracuję...