Servo 1,9

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • matles
    Classic
    • 2010
    • 22

Servo 1,9

1. Po nocnym postoju zaraz po uruchomieniu przez moment silnik ma podwyższone obroty i chwilowe spalanie 5l/h, ale trwa to może z 15s (?) coś koło tego. Wyczuwalne jest chwilowe zawahanie silnika, ale żadnego mocnego szarpania.
    2.Nie mam takiego objawu.
    3. 0 szarpania
  • tytuspraga
    Classic
    • 2009
    • 10

Servo 1,9

Witam mam straszny problem z znalezieniem numeru serwa do mojej octavki bo mam zerwaną naklejke z serwa . Może ktoś sie orientuje jaki był numer do tego modelu octavka 1 99r combi 1,9 tdi AGR silnik jeszcze na pompie i starej turbinie bez zmiennej geometrii. dzisiaj byłem w serwisie skody w autowimar to powiedzieli ze mi nie pomogą boi maj program od 2001 z czesciami. Chciałbym dodać ze przy hamowaniu nieraz po dwa razy musze deptac hamulce. i tak jak by przpuszczal mi hamulec. Na początku syczało mi pod kierownica przy wciskaniu hamulca. dzieki za pomoc

Komentarz

• rafalus
      L&K
      • 2005
      • 1140
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Jak kupowalem serwo to po numerze doszli , ze byla i tak zmiana numeracji. Ja bym szukal pod silnik i wyposazanie.
      nowy cSIMC od Aliego
      seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
      Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.

półosie seryjne przebieg 273 tyś

Komentarz

• mobi65
        Rider
        • 2009
        • 291

Re: Servo 1,9

Zamieszczone przez tytuspraga
        Witam mam straszny problem z znalezieniem numeru serwa do mojej octavki bo mam zerwaną naklejke z serwa . Może ktoś sie orientuje jaki był numer do tego modelu octavka 1 99r combi 1,9 tdi AGR silnik jeszcze na pompie i starej turbinie bez zmiennej geometrii. dzisiaj byłem w serwisie skody w autowimar to powiedzieli ze mi nie pomogą boi maj program od 2001 z czesciami. Chciałbym dodać ze przy hamowaniu nieraz po dwa razy musze deptac hamulce. i tak jak by przpuszczal mi hamulec. Na początku syczało mi pod kierownica przy wciskaniu hamulca. dzieki za pomoc
        sprawdz pierw wezyki od podcisnien zanim kupisz serwo

Komentarz

Pracuję...