Wczoraj byłem w salonie Skody w celu zamówienia uszczelek. Wstrzymałem się jednak. Podaliście takie symbole uszczelek:
To byłyby te, które mógłbym zamówić. Problem w tym, że sprawdzając konfigurację auta po VINie wyszło, że z fabryki auto wyszło z uszczelkami o dokładnie takich samych symbolach. Pytanie moje zatem jest takie, czy nie orientujecie się czy aby przypadkiem nie są to cały czas te same uszczelki? Niestety w salonie nikt nie był w stanie udzielić mi takiej informacji. Nie wiem teraz czy po poprawie uszczelek symbol został taki sam, czy po prostu są to te same uszczelki.
Generalnie wytarcia lakieru oglądały 2 osoby (sprzedawca i mechanik) i twierdzili, że pierwszy raz z czymś takim się spotykają. Ponadto sprzedawca twierdził, że do uszczelek nie są dołączone spinki i trzeba kupić je oddzielnie, a na fotkach w pierwszym poście widzę, że spinki jednak są w zestawie. Tak więc chyba za bardzo na opinii tego salonu polegać nie mogę.
Zamieszczone przez Mr0czny
Generalnie wytarcia lakieru oglądały 2 osoby (sprzedawca i mechanik) i twierdzili, że pierwszy raz z czymś takim się spotykają. Ponadto sprzedawca twierdził, że do uszczelek nie są dołączone spinki i trzeba kupić je oddzielnie, a na fotkach w pierwszym poście widzę, że spinki jednak są w zestawie. Tak więc chyba za bardzo na opinii tego salonu polegać nie mogę.
Komentarz