Moderatorzy i wszyscy ludzie dobrej woli - ratujcie!
Gdzieś na forum był opis, jak zrobić źródło zasilania urządzeń typu kamerki czy ładowarki, wyłączane i włączane przy użyciu bodajże sterowania masą lampek oświetlenia kabiny - coś takiego mi się majaczy, ale nie mogę go odnaleźć - pomożecie?
Gdzieś na forum był opis, jak zrobić źródło zasilania urządzeń typu kamerki czy ładowarki, wyłączane i włączane przy użyciu bodajże sterowania masą lampek oświetlenia kabiny - coś takiego mi się majaczy, ale nie mogę go odnaleźć - pomożecie?
. Kupiłem drzwi i zastanawiam się czy z czyjąś pomocą jestem w stanie zrobić to sam czy zostaje usługa blacharza. Bo że tak powiem 200 zł za przekładke nie swędzi w kieszeni :P . Jeżeli ktoś miał z tym do czynienia to byłbym wdzięczny za wszelkie wskazówki albo sposób postępowania chyba że kompletnie odradzacie grzebanie samemu. Z góry dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam!
błotnik przykręcony jest nie tylko śrubami pod maską ale również jedną widoczna po otwarciu drzwi , konieczne będzie zdjęcie koła i zdemontowanie nadkola ,oraz po odczepieniu listwy zderzaka masz zderzak przykręcony 2ma śrubami na klucz 10 z szerokim ślizgiem , ja po małej gimnastyce odkręciłem i dokręciłem błotnik bez demontażu całkowitego zderzaka :wink: , konieczne jest zdemontowanie zderzaka w celu możliwości regulacji drzwi .
Komentarz