miodowy, było i to miejscami ponad :P
Pompki w BXE regeneracja
Zwiń
X
-
Pompki w BXE regeneracja
Panowie potrzebuję pilnej porady a mianowicie gdzie w przystępnej cenie zregeneruje pompowtryskiwacze swojej octavce... Trudno w to uwierzyć ale ma dopiero 115 tys i padly. Problem rozpoczął się od wlania benzyny i przejechaniu ok 8 km. Zbiornik zostal opróżniony, przewody też, wszystko zalane odpowiednim paliwem i bylo ok... dwa tygodnie. Po tym czasie zaczął zapalac się check z informacją emisions workshop. Czekam na konkretną poradę gdzie i w jakiej cenie najlepiej w mazowieckim chociaż nie koniecznie. Pozdrawiam
-
-
A opłaca to się?
Chwilę jestem już poza PD. Ale przerabiałem to parę razy i wolałem kupić używek kpl od jakiegoś w miarę pewnego gościa w okolicy za 800zł (2 lata temu) , wymienić padnięty/te i jakiś na zapas zawsze z tego zostawał. Wiem - zawsze to ruletka ale podobnie nikt nie da Ci gwarancji ze regenerowany (nawet nie wiem kto i czy regeneruje w PL) polata 100 kkm.
Komentarz
-
-
Re: Pompki w BXE regeneracja
Zamieszczone przez Arek80Panowie potrzebuję pilnej porady a mianowicie gdzie w przystępnej cenie zregeneruje pompowtryskiwacze swojej octavce... Trudno w to uwierzyć ale ma dopiero 115 tys i padly. Problem rozpoczął się od wlania benzyny i przejechaniu ok 8 km. Zbiornik zostal opróżniony, przewody też, wszystko zalane odpowiednim paliwem i bylo ok... dwa tygodnie. Po tym czasie zaczął zapalac się check z informacją emisions workshop. Czekam na konkretną poradę gdzie i w jakiej cenie najlepiej w mazowieckim chociaż nie koniecznie. Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz