Podwyższone obroty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rzupan
    Classic
    • 2015
    • 2

Podwyższone obroty

Zamieszczone przez mareq321
    ... Wszystko to $ których pewnie nikt mi nie zwróci + dodatkowo czas i stres :/ ...
    Ja zanim odesałem to 3 x wyważałem i zamieniałem stronami u wulkanizatora ale nic t nie pomagało i odesłałem. Jedyny plus z tego taki ze kupiłem opony drożej niż są teraz wieć 80zł mi więcej zostanie po kupnie nowych. Nie wiem jak to sie ma do opon OEM jak zamontowane sa od razu na samochodzie to pewnie wymiana 1:1 jeśli reklamacje przyjmą. Jeś.i chodzi o grupe GoodYear/Dunlop to odpowedź była szybka nie wiem ile czasu bedziesz czekał od swojego producenta.
  • toldo
    Classic
    • 2013
    • 6

Podwyższone obroty

Witam,
    Czy tez tak macie w 1.9tdi 90km, ze gdy rano odpalicie po nocy auto obroty są na normalnym poziomie przejedziecie jakąś trase i potem jak odpalicie auto po krótkim okresie czasu około 1-3 godziny na poczatku obroty zwiekszają sie na 1,1 i utrzymują sie na takim poziomie przez 2-3 minuty?
    Pozdrawiam

Komentarz

• pekool
      Rider
      • 2012
      • 321
      • Octavia I combi (1U5)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

ja mam asv i po odpaleniu obroty sa na poziomie 900/min, jedynie zima przy mrozach sa przez chwile podwyzszone ale to normalne
      pekool

Komentarz

• rafiki
        RS
        • 2012
        • 15975
        • Superb III (3V3)

toldo, w moim agr nic takiego się nie dzieje. Proponuję podpiąć kompa i sprawdzić czy są jakieś błędy.
        رافال
        Spoty
        Cause freedom is a lonely road

Komentarz

• toldo
          Classic
          • 2013
          • 6

na dniach podepne pod kompa i dam znać co wyszło

Komentarz

• Maro2225
            Ambiente
            • 2007
            • 113

u mnie w AGR tak samo jak u rafiki,
            Maro

Komentarz

• crom.de
              RS
              • 2012
              • 1545
              • Superb II (3T4)
              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Jeżeli te obroty podwyższają się też czasem przy dojechaniu do skrzyżowania i czekaniu na zielone to zaglądnij do czujnika ciśnienia wspomagania. To Ci wyjdzie oczywiście na kompie, że przełącznik ciśnieniowy daje niewiarygodny sygnał. Ja to nie dawno wymieniałem, choć to inne silnik to część jest dokładnie ta sama 6N0919081.
              - Superb
              - Panda 1.2

Komentarz

Pracuję...