polrob, Superb jest zarejestrowany przez Plichtę 06.07.2015 i miał przebieg zaledwie 360 km, więc raczej będzie dostępny jako testówka. Jutro ma być w Wejherowie. Najlepiej tam zadzwonić i zapytać gdzie obecnie mają wersję w benz.
[O1] Kontrolki na tablicy z niewiadomych przyczyn filmik i p
Zwiń
X
-
[O1] Kontrolki na tablicy z niewiadomych przyczyn filmik i p
Witam jeżdżę swoją O1 1.8 T 20V AGU 2001rok od 7 miesięcy i działała bez zarzutu. Dzisiaj wróciłem z nad morza i wszystko było w porządku jak zawsze. Po wypakowaniu bagaży chciałem pojechać na parking, ale niestety moje oczy ujrzały to co wy zobaczycie jak obejrzycie filmik…
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Prosze powiedźcie co może być przyczyną?
Wszystkie bezpieczniki całe, nie działa alarm. Pilot nie zamyka, ani nie otwiera drzwi. Generalnie wygląda tak jak by jakieś moce zapanowały nad moją O1 i uniemożliwiają mi jazdę
Z góry dziękuję za każdą podpowiedź…
-
-
Też tak myślałem, nawet zaniosłem akumulator do domu, żeby zobaczyć czy ma moc, ale wszystko w jak najlepszym porządku z tym, że jak odkręcałem to na minusie było bardzo dużo białego proszku. Wszystko wyczyściłem elegancko i wygląda jak nowy akumulator pełny. Odpiąłem centralkę alarmu bo myślałem, że to może problem, ale nic to nie dało. Zastanawiam się nad rozrusznikiem, ale czy on mógłby aż tak dezorganizować elektrykę, żeby awaryjne nie działały, a światła powodowały wygaszenie wszystkiego i robić aż taki rozgardiasz???
[ Dodano: Sob 12 Lip, 14 20:49 ]
Przeniosłem temat we właściwe miejsce
Komentarz
-
Komentarz