wujecie wkladki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomek_1
    Classic
    • 2018
    • 11

wujecie wkladki

Zamieszczone przez beaviso
    Conti TS850
    Mam na zimę model 830 symetryczny (występuje jeszcze asymetryczny) w porównaniu do Sava eskimo s3 nie widzę różnicy takie same opony... co do twoich dylematów a`propos miekka ścianka itd... no jak zmieniam z lata 205/55/16 URS2 to komfort na +++ ale prowadzenie na - - - no coś za coś...

Co do Uniroyali nie będę sie tu produkował bo na tym forum jest to opona z góry przegrana... ja mam inne odczucia tak na temat letnich URS2 i URS 3 jak i zimowych i teraz do golfa mk1 kupuje MS 77 w rozmiarze 195/50/15 w tamtym sezonie kupiłem MS 77 w rozmiarze 205/55/16 i nie ma powodów do narzekania.. no może trochę szybko się ścierają URS3 i ms 77 ale znów coś za coś

Kiedyś kolega tu na forum napisał ze nie może byc jednocześnie opona miękka zeby dobrze kleiła do jezdni, z twardą ścianka, cicha, oszczędzająca paliwo i jeszcze zeby przejechała najlepiej 100 000km takie opony nie istieja
  • tomek_1
    Drive
    • 2014
    • 48

wujecie wkladki

Witam, czy istnieje mozliwosc wyjecia wkladki zamka z drzwi bez wlozonego kluczyka w zamek?

Komentarz

• pablokinah
      Rider
      • 2010
      • 574

powinna wyjść ale z tym plastikiem czarnym wokół niej
      jakby co posiadam kabel vag

Komentarz

• tryton
        Elegance
        • 2008
        • 935

Wyciągasz bez problemu po zluzowaniu śruby zabezpieczającej

Komentarz

• tomek_1
          Drive
          • 2014
          • 48

tryton, wszystko pieknie ale jednak sie nie udalo. Robilem to w cordobie i nie pyklo. Posypalo sie wszystko, wkladka nie wyciagnieta + nie mozna teraz otworzyc drzwi klamka zewnetrza.. :?

Komentarz

• tryton
            Elegance
            • 2008
            • 935

Zamieszczone przez tomek_1
            nie mozna teraz otworzyc drzwi klamka zewnetrza.. :?
            A przed zamknięciem drzwi dokręciłeś śrubę naprężającą linkę ? Jak nie to masz luzną linkę i nie otworzysz drzwi . TU na foto 8 masz końcówkę linki

odchyl ten prostokąt Cieniutkimi kleszczykami napręż go i wtedy otwórz drzwi

Komentarz

Pracuję...