witaj, no właśnie obawiałem się takiej "zabawy" w numerację i zakupiłem: nową pompę ze sterownikiem przez ASO i dodatkowo butelkę whisky dla uspokojenia nerwów. Pomogło, Aso wymieniło mi wszystko na nowe zgodnie ze specyfikacją po VIN i otrzymałem gwarancję 2 lata. Starą zwrócili mi i już wiem że przy takim kodzie błędu jaki mam mogę ją naprawić za jakieś 550zł. Trzymam więc ją na wymianę w razie czego. Ale i tak zamierzam autko zmienić więc ją albo odsprzedam jako uszkodzoną albo dam kolejnemu właścicielowi. Powiem szczerze, ja się już wyleczyłem z VW i idę w kierunku innych marek i tańszych napraw. Sama Skoda zadbała o to i u mnie wyrobiła sobie taką renomę. Nie chcę już wspominać że wcześniej walczyłem też z rozrządem i też mnie to zabolało finansowo. Kupuje się skodę octavię a serwis się płaci jak za VW Passata. Dla mnie już tego za dużo. W załączniku postaram się zamieścić skan z VAG starej pompy. Pozdrawiam.
Regulacja zimno ciepło :)
Zwiń
X
-
Regulacja zimno ciepło
Witam wszystkich mam pytanie dotyczące ogrzewania mam climatronic jak ustawie 18 i więcej Skoda grzeje jak szalona jak zmienię na LO już zimne leci jak zmieniam temperaturę słychać jak coś się przestawia po stronie pasażera . Jest jakiś silniczek który to reguluje może syfu się tam jakiegoś nazbierało albo się zaciera
-
Komentarz