1.8t łapie muła bład 10705

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cornel2407
    Classic
    • 2018
    • 7
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

hejka drukarze ja dopiero mam czas by tu posiedzieć cały dzień zapiernicz że już padam a wczoraj faktycznie było zajefajnie ale zawsze tak jest przy takiej zgranej ekipie i Shreku :diabelski_usmiech Tomaszek jak tam kolega Piotras póki siedział było git jak wstał niezle go siekło chodził jak meserszmit :diabelski_usmiech ale grunt że mu smakowało Frugo Mirek żałuj żeś nie dotarł specjalnie dla Ciebie sprowadziłem Ezgorcyste Anioł jak się dowiedział że będzie taki gość to rozwolnienia dostał :P
  • cornel2407
    Classic
    • 2014
    • 1

Witam

Mam problem z Octavią. Silnik AUQ 180KM. Autko jest po programie 200KM

Opiszę pokrótce objawy.

Jak silnik jest zimny błąd 17705 wisi cały czas po skasowaniu VAGiem natychmiast wraca.
    Po nagrzaniu silnika błąd 17705 można skasować i nie wraca (do ostygnięcia).
    Często rano autko łapie muła, a jak się troche rozgrzeje, odpalam silnik na nowo i przez jakiś czas jest ok. To samo się dzieje jak samochód troche ostygnie.
    Z tym problemem borykam się już dłuższy czas.
    Dv jest na 100% sprawny, n75 podmieniany, szczelność miedzy turbo a przepustnicą jest. Wymienione, podmienione chyba wszystko co mi przychodzi do głowy rolleyes.gif

Dziś zrobiłem logi (tylko nie wiem czy dobrze bo robiłem pierwszy raz). Może ktoś coś się dopatrzy ciekawego smile.gif smile.gif

Cena domeny: do negocjacji. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

Cena domeny: do negocjacji. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.

który grupy powinno logować się w 1.8t w moim przypadku?
    Będę wdzięczny za jaką kolwiek pomoc lub poradę. Dzieki

Komentarz

• rOBERTO795
      RS
      • 2009
      • 3465
      • Octavia III (5E3)
      • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Podejżewam ze bład leży w sofcie sterownika i tam trzeba go naprawic. Kilka takich rs-ow juz uzdowilismy.

Twój soft to "śmietnik"
      OI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )

DIAGNOSTYKA VAG - CHIPTUNING zapraszam. 791-603-634.

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29138

Silnik i skrzynię smaruje MILLERS.

Komentarz

Pracuję...