[O1] problem z kierownica..

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • spriter1984
    Classic
    • 2018
    • 0
    • Octavia I (1U2)

Zamieszczone przez chrzanek
    Zamieszczone przez bob_best
    Zamieszczone przez ruwado
    Zamieszczone przez bob_best
    wszystko jest pięknie i ładnie dopóki nie jedzie się z małym Dzieckiem - u mnie wtedy zapewne się obudzi i będzie przebieranie, picie/jedzenie, marudzenie i płacze bo nie może usnąć - w takim przypadku lepiej sobie to odpuścić.
    pamiętam, jak juz gdzieś jechałem, to tylko byle nie stanąć i nie trzasnąć drzwiami :diabelski_usmiech bo po zawodach
    choć jeden co rozumie

[ Dodano: Pon 30 Maj, 16 07:44 ]
    Zamieszczone przez Enriquez
    Dziwne te dzieci macie. Jak tak, to OK.
    no. niestety nie każde dziecko jest ideałem :shock:
    To jest nas już trzech z takimi dziećmi :P
    Oj chyba już 5.
    W zeszłym roku miałem jeszcze lepszą akcję. Moja córka zaczynała płakać od razu jak tylko zatrzymywałem auto.
    Spała bardzo płytko i tylko jak zatrzymałem auto w Austrii po 2 sekundach ostry ryk. No to jade dalej. Próba postoju w Ptuju i od razu ryk. Jade dalej.. żeby nie budzić reszty..... i tak tylko z 15 minutową przerwą na tankowanie w Chorwacji dojechałem do prawie do samej Baski vody. Jak już przed samy zjazdem z autostrady zatrzymalem sie na parkingu, to za żadne skarby nie chciala wracać do auta. Bylem mocno zmeczony wiec ostatnie 30 minut z ryczącym dzieciakiem dojechalem na miesjce ale łeb mnie tak napier.... że cały dzień dochodziłem do siebie. Z tym że moja córka naprawde nie lubi jeżdzić autem, wiec mam przechlapane na maxa.
    Ja bedzie z 2 latką dowiem się na 4 dni, ale przewisuje że bedzie podobnie.
    Za to 7 letni syn to ideał. Zasypia pod Wrocławiem a budzi się prawie na miejscu.
  • spriter1984
    Classic
    • 2014
    • 25

Witam gdy krece kierownica na postoju lub przy nawracaniu to slychac tak jak by za poducha cos obcieralo a lekko nizej za stacyjka skrzypi albo taki glos gumy ocierajacej wyjalem wszystko kierownice poduchwe zdjalem plastiki manetki i dalej jest ten pisk i slychac jak by gdzies guma tak samo lekko ruszajac kierą.. prosze o pomoc moze ktos sie spotkal z takim czyms dzieki pozdrawiam.... czy to mozliwe ze gumki od magla albo krzyzaki?

Komentarz

Pracuję...