Problem z paleniem .

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Bord
    Classic
    • 2019
    • 17
    • Octavia I combi (1U5)
    • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Problem z paleniem .

ROBAL_26, dzięki za uwagi, akurat o tym nie wiedziałem :-) lusterko akurat mi się podoba ze większe :-) natomiast listwy na drzwiach przyjrze czym się różnią :wink: jeszcze hak musze jakoś przerobić :-) belka z hakiem Westfalia albo Steinhoff :-P bo ten tragicznie dużo wystaje i psuje cały efekt :evil:
  • Bord
    Classic
    • 2014
    • 5

Problem z paleniem .

Witam mam skode octavie I 97r 1.6 75 km i mam problem z paleniem za pierwszym jest objaw jakby by był słaby akumulator nie ma mocy wgl obrócić za drugim przekręceniem kluczyka pali normalnie rozrusznik jest nowy i masy tak samo bo na starym rozruszniku były takie same objawy w czym jest problem proszę o POMOC ! .

Komentarz

• Grzyboll
      Classic
      • 2013
      • 24

Tak jak pisałeś. Sprawdź najpierw akumulator. Wiele firm (a praktycznie każda), która stacjonarnie w twojej okolicy oferuje nowe aku powinna być w posiadaniu urządzenia, które je testuje - sprawdzi pojemność jaka jeszcze została. Ja w swoim mieście zawsze podjeżdżam gdzieś i proszę o diagnozę, tam masz zawsze czarno na białym jaki jest stan. Nigdy się nie spotkałem, żeby ktoś chciał ode mnie za to pieniądze. Wiadomo - jestem wtedy potencjalnym klientem. Nawet jeśli, to nikt za 5-10 zł nie zbiednieje.
      Ostatecznie jeśli masz kabel i program możesz sprawdzić napięcia od aku w logach.

Komentarz

• Skoda Octavia 1
        Classic
        • 2015
        • 7

Albo szczotki od rozrusznika może też wina kabli lub cewki

Komentarz

Pracuję...