no hałasu się boje , mam dość go w O2. jak jeździłem poprzednia wersją to przy 120 dawało już nieźle..
a jakbym wziął to na pewno gaz bym zakładał i se pyrkał...
Planuję przekładkę silnika w dowodzie mam 1.8 B 110KW o mocy 125 KM jake silniki będą pasowały do osprzętu. Brak naklejki w bagażniku (niemcowi przeszkadzała najwyrazniej ) i nie wiem jak sprawdzić kod silnika by mi wszystko spasowało. Szukajka mi mówi że to wersja z turbiną,ale takowej brak pod maską i częsci zakupione na podstawie dowodu rejestracyjnego średnio pasują więc nie wiem . liczę na podpowiedź
110KW=150KM.
Ten silnik był tylko z turbiną.Może nie potrafisz jej odszukać,lub ktoś włożył tam wolnossący silnik 2,0,albo jeszcze lepiej 1,6.
Zrób fotkę silnika bez osłony górnej i coś poradzimy.
przepraszam mam inny temat mam skode octavia 1.6 75 km aee po wymianie termostatu gdy już wszystko było zrobione odpowietrzone gdy było 90 stopni chciałem zobaczyć czy wszustko ok odpaliłem na bezynie i zaczełem sprawdzać ruszać z piskiem potem na gazie na początku byłko ok gdy już zgasiłem i zapalilem od nowa w silniku zaczeły skakać obroty na gazie a po przygazowaniu gas to zgasiłem i od nowa przejechałem się spokojnie i jest wszytko ok ? :?:
Komentarz