Od Sebastiana nie doczekacie się fotek wiec proszę
[O1] problem z lewa zew. tylna klamka...
Zwiń
X
-
[O1] problem z lewa zew. tylna klamka...
Witam mam problem z lew tylna zew klamka czasem nie otwiera sie za pierwszym razem tylko za drugim a jezdze na taxi a ludzie zamiast puscic i sprobowac jeszcze raz ciagna tak ze boje sie ze mi ja wyrwa ;/ czasem jest tak ze jak ktos otwiera to drzwi odrazu potrafia sie znow zamkbac i jeszcze raz otwierac trzeba...
Dodam ze te drzwi malowalem przy klamce ze wzgledu na rdze.... ;/ i tak samo rygiel na ktorym sie zamykaja byl ruszany...
Moze to i jego wina.. Drzwi ogolnie lekko sie zamykaja a z zawiadow nie byly zdejmowane. Moglby mi ktos powiedziec jak go m9zna samemu idealnie ustawic albo chociaz lepiej niz jest ? Bo ustawialem na oko xd
-
-
foqs, Myślę że wina leży w takim krótkim cięgnie,między klamką a zamkiem.
[ Dodano: Czw 16 Kwi, 15 19:08 ]
Wejdz se w etk-ę i zobaczysz jak to wygląda.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
foqs, Trudno wyczuć,czasem coś się zdup.....y nie ruszając nic :szeroki_usmiech.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Wina leży w tym kolego:
To musisz popuścić czyli zapiąć na ostatni ząbek - mniej więcej tak jak jest na tym zdjęciu lub jeszcze dalej jak się da (dalej od Ciebie stojąc przodem do klamki)
Miałem to samo - drzwi prawe tył, z zewnątrz w ogóle się nie otwierały lub za drugim, za trzecim razem dopiero.Octavia 1 Laurin&Klement 1.9 TDI 110KM
Komentarz
-
-
Dzieki dzis lub jutro zajrze do tej klamki ale zastanawia mnie czy rygiel jest dobrze ustawiony a najgorsze ze przy nim robilem zaprawke i nie mam kresek takich co byly wczesniej.. By latwiej bylo ustawiac.
Edit
Mam pytanie ta jakby zaslepka czy jak to m9zna nazwac co jest obok klamki to ja trzeba czyms podwazyc czy jakos odkrecic?
Komentarz
-
-
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI
Była Fabia 1 1.4 MPI CLASSIC
Jest O1 1.9 TDI ASV DRIVE
Jest RAPID 1.2 TSI CJZD 110 KM RM 2016
Komentarz
-
-
LaurinKlement, po co powtarzać co juz napisalem ? :roll:
Octavia 1.9 TDI ASV 2004---> FOTKI