Dudnienie w kolach

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 1,9TDIMAX
    Drive
    • 2010
    • 53

Dudnienie w kolach

Zamieszczone przez ruwado
    maksiu, może grad od nas
    U mnie chmurki sobie leca z zachodu na wschod wiec raczej to nie to co piszesz
    Ogolnie pogoda nieobliczalna. Moze jutro uda sie na jakies grzybki wyskoczyc
  • boozee
    Rider
    • 2008
    • 347

Dudnienie w kolach

Witam. Przegrzebalem całe forum i nic nie znalazłem żeby rozwiązać mój problem. Zacznę od początku. Tarcze przód wymieniłem mięsiac temu( oryginał skoda i klocki) i po 2 tygodniach zaczęło się dudnienie w przednich kołach nasilajace się przy skretach prawo lewo jak i jeździe prosto. Obstawilem przeguby wewnętrzne. Wymieniłem. Lewa strona trochę ciszej Ale powyżej 90km/h zaczyna coś buczec z lewej(może jakość przegubu kiepska), co do prawej strony to jak było tak jest. Zaznaczam, że nic nie strzela przy skręcie tylko dudni. Koła wywarzone, zbierznosc zrobiona, opony nowe tydzień temu zmienione, na kierownicy żadnych wibracji nie czuć. Jedyne co mnie niepokoi to ze zauważyłem smar miedziany pod tarczą jak zdjalem koło, ale gdyby było coś nie tak z Piasta bądź tarczą to czulbym to podczas hamowania a tu "cisza". Dzięki za pomoc.
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=#390558

Komentarz

Pracuję...