ja mam ten sam problem z trzeszczeniem drzwi, jak je przyczymam od środka to nie trzeszczy a tak to trzeszczą aż robi się to denerwujące :x ale spróbuje posmarować uszczelki sylikonem to może coś to pomoże tak jak radzi szkoda
problem powyzej 120km/h
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
problem powyzej 120km/h
od jakiegoś czasu mam problem.
jak jadę tak kolo 110km/h wszystko jest ok. jak wskazówka przekracza 120km/h to za kilka
sekund czuć jak silnik traci power. Naciskam gaz do dechy a silnik zbiera sie do 130 w jakieś 40sec. Potem nie ma mocy. Bardzo wolno przyspiesza. Jak postoi jakieś 2h to znów wszystko jest ok.
Może ktoś miał podobny problem.
-
-
Jakby filtr paliwa byl zatkany, to auto by rano nie pary odpalic, bo robiloby sie zbyt duze podcisnienie na styku pompa wtryskowa - filtr paliwa.
Trzeba sie podpiac i zobaczyc, to nie maluch, ze mlotkiem wszystko dalo sie zrobic. Szkoda czasu na zabawy - taka jest prawda. Najprawdopodobniej zdechl przeplywomierz, dlatego proponowalem odpiecie wtyczki bo wartosc zastepcza wynosi chyba 550mg/H a na padnietym jest zazwyczaj 300-350 lub nawet mniej. Prawidlowo ma byc 850 i wiecej.
Komentarz
-
-
Było dziesiątki razy...
Może by zrobić osobny dział pod tytułem "Brak mocy powyżej 120km/h, co robić?"
Nie ma tygodnia by ktoś nie zadawał takiego pytaniaDigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
Komentarz