[O1] kodowanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mirekwr1
    Classic
    • 2009
    • 24

[O1] kodowanie

Zamieszczone przez janek11
    Sprawdzić stan licznika i zapisać go (gdyby np. ktoś z salonu chciał sobie 'potestować' auto i nagle z 4 km przy sprawdzaniu zrobiło się 24 przy odbiorze).
    ja znam przypadek że auto zrobione na zamówienie bmw zjeżdżając z lawety miało zrobione 120 km. nowe auto zrobiło przy przetaczaniu po parkingach stokowych po europie bo sie walnęli przy spedycji tego auta
    ja jeszcze bym dodał żeby przyjechać z chemikiem aby zbadał czy olej w silniku jest olejem czy smalcem z biedronki. tapicera aby potwierdził że nikt nie siedział w aucie po fałdach materiału i czy ściegi są zrobione prosto czy odchylenie pół milimetra, dodatkowo jeszcze egzorcystę bo na taśmie produkcyjnej pracownik sie skaleczył i przeklął samochód, i trzeba klątwę zdjąć, dodatkowo jeszcze wróżkę coby powiedziała gdzie rdza sie pojawi i różdżkarza aby sprawdził czy nie ma w aucie cieków wodnych, hydraulika aby sprawdził czy aby na pewno rury w aucie są szczelne. Nie wiem czy jeszcze o kimś nie zapomniałem popadacie ludzie w paranoje
  • dees
    Ambiente
    • 2008
    • 217

[O1] kodowanie

Może ktoś z kolegów orientuje się w kodowaniu sterownika ABSu po zmianie na tarcze tył słabo trzyma. Cały układ (tarcze zaciski przewody odpowietrzenie OK).

[ Dodano: Wto 03 Sie, 10 20:25 ]
    Zamieszczone przez dees
    Może ktoś z kolegów orientuje się w kodowaniu sterownika ABSu po zmianie na tarcze tył słabo trzyma. Cały układ (tarcze zaciski przewody odpowietrzenie
    OK).
    odswieżam kotleta.
    pryncypal

Komentarz

Pracuję...