Tak czy inaczej dziwne, ze zaraz po wyborach 20 gr ON do góry....a dolar idzie w dół i ropa na rynkach tez nie jest najdroższa, a po naszych cenach widac jakby to własnie były rekordy.....
[O1] Wymiana na Maxidot
Zwiń
X
-
[O1] Wymiana na Maxidot
Szanowni Koledzy.
Spędziłem dzisiaj pół dnia przeszukując forum, więc nie bijcie jeżeli się powtarzam ops:
Mam Octę Elegance z 2004 roku. Octa jest dobrze wyposażona (climatronic, spryskiwacze reflektorów, szyberdach itp...). Samochód sprowadziłem z UK i przełożyłem tak jak trzeba. Brakuje mi tutaj jedynie fajnej szafy z maxidotem, gdyż posiadam standardowy zestaw zegarów. Myślę o takim sprzęcie: http://moto.allegro.pl/licznik-skoda...494724321.html.
Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych Kolegów, czy taki zestaw pasowałby do mojej czeszki? Chodzi mi o wyświetlanie funkcji na wyświetlaczu tj. poziom płynu spryskiwaczy, które drzwi otwarte itp. Z tego co się zorientowałem mój rocznik posiada immo 3, więc nie powinno być problemu z pogodzeniem takiej szafy.
Czy któryś z Kolegów posiada może manuala, który pomoże mi się za to zabrać?? Chciałbym się podjąć tego samodzielnie, nawet dla własnej satysfakcji1.9 TDI - 170 KM
-
Komentarz