[O2] Autoryzowany serwis Skoda Marszałek

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jojojoziom
    Classic
    • 2011
    • 14

Gratulacje! i ten zapach nowego auta
  • maciekjas
    Classic
    • 2010
    • 17

Witam
    Swoją przygodę z tym serwisem zacząłem ponad 8 lat temu kiedy szefem Serwisu był Pan Zbyszek Izydorczyk. Niestety po kilku latach miejsce Kierownika Salonu objął pan Kaciej K. i nastąpiła gwałtowna zmiana w sensie negatywnym w obsłudze klientów. Ów Pan kierownik uważał się za wielkiego specjalistę od wszystkiego co skutkowało w wielu przypadkach okłamywaniem klientów i odejściem doskonałego serwisanta i szefa serwisu. Brak kultury wobec pracowników, wyzywanie i przeklinanie po salonie i chamski stosunek do klienta.
    Miałem takie 2 przypadki przy serwisowaniu swojego szkodnika i zamawianiu część :evil: . Jakież było moje zdziwienie i nowego kierownika serwisu kiedy po otrzymanej wiadomości zjawiłem się po części które nie zostały zamówione przez Macieja K.
    Kiedy napisałem skargę na jego profesjonalizm i podejście do klienta ( bo mi jeszcze nikt nie zapłacił za czas stracony na bezsensowne przyjazdy do ASO) to na cały głos ujął to tak "[glow=red:8ae5eeb10d]chyba go pojebało[/glow:8ae5eeb10d]"
    Koniec końców właściciel poszedł po rozum i odwołał go ze stanowiska kierowniczego z salonu w Lublińcu i został przeniesiony do Częstochowy na stanowisko zastępcy kierownika salonu.
    Więc dobra rada jeżeli możecie to omijając salon częstochowski, a jak już tam będziecie to uważajcie na Macieja K. No chyba że lubicie być okłamywani, wprowadzani w błąd lub obrażani po wyjściu z salonu.

Komentarz

Pracuję...