OII karoseria

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • troll25
    Classic
    • 2008
    • 6

OII karoseria

Zamieszczone przez Techno200
    Wiecie, co? Przypomina mi sie dyskusja jaka kiedys byla na forum z pewnym panem na litere B. W trakcie dyskusji ani jeden ani drugi nie popuscil. Teraz tez, Sigma wedlug mnie nie musial pisac o tych zasranych punktach, ze chce czy nie chce. Misiek i Mikrus nie musieli z tego robic halo. Ale z tego co widze chyba jest to jednak to. W to mi graj, jak i dla jednych i drugich. Mi to ryba. Ale przed swietami takie szopki bynajmniej nie noworoczne i jeszcze przy zbiurce dla dzieciakow to .... Jak byscie mieli klase to cala dyskusja skonczyla by sie na drugiej stronie watku. No ale testosteron rzadzi. :evil:

Po protstu ten gaz w balonie się zbierał od bardzo dawna. To byla tylko iskra i jak ktos przeczyta moje dwa pierwsze posty to moze zauwazy, ze raczej nie mialem zamiaru jeszcze teraz wysadzac tej bomby.

Niestety poczułem się do tego sprowokowany i jesli juz wyjasniamy to wyjasnimy do konca.

Ja jestem zwolennikiem klarownych sytuacji. Konia z rzędem temu kto znajdzie post w ktorym mam jakies żale do Sigmy. W drugą stronę niestety jakąś niechęc dało się wyczuć, tylko, ze Sigma skutecznie uciekał od dyskusji.

Ja przepraszam, ze dyskusja jest przy okazji zbiórki, ale skoro tak wyszło to trudno. Nie zamierzam zanowu uciec od problemu i znowu tolerować jakies zawoalowane żale do mnie przez kolejne pol roku.
    Albo zostanie to jasno zalatwione, sprawa się zakonczy i będziemy w imie wspolnego dobra po prostu się ingorowac, albo wydarzy się cos innego.

Po prostu dluzej nie będę tolerowal już tej obstrukcji i tego czegoś, co ciezko jest mi tak do konca okreslic. W kazdym razie ja juz tego dziobania mam dość.
  • Grygy
    Ambiente
    • 2007
    • 223

OII karoseria

Komentarz

Pracuję...