Dziwne zachowanie na czwartym biegu (wibracje i mulenie)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ged
    Ambiente
    • 2009
    • 144

Zamieszczone przez P_iotrek
    wszyscy go ignorują
    oj, to nie tak, że ignorują, po prostu ludzie znają się dłużej a stosunkowo rzadko spotykają więc pewnie zwykle mają sporo rzeczy do obgadania, sam siedziałem jak pajac na pierwszym spocie :lol: , ale sie nie poddałem :diabelski_usmiech
    im częściej tym lepiej, ale nie jest tak, że ktoś kogoś ignoruje, poza tym z tego co zauważyłem, są ludzie, którzy od razu się integrują, ja niestety do takich nie należę i zawsze muszę trochę terminować, nie ma co się zrażać :!:
  • maysee
    Ambiente
    • 2007
    • 146
    • Superb I (3U4)

Witam wszystkich. Sluchajcie cos mi sie ostatnio zle jezdzi. Auto zbiera sie normalnie i wszystko cacy, turbina swiszczy i octa rwie do przodu. Ale przy czwartym biegu czasami czuje jakby wibracje z przodu auta. Mialem ostatnio wymieniane elementy przedniego zawieszenia, tuleje i sworznie przy wahaczu. Kurcze trudno mi to wytlumaczyc ale wydaje mi sie, ze muli tez troche na tej czworce ( takie nimimalne szarpniecia robi), pozostale biegi sa ok. Pasek rozrzadu spadl ostatnio i dwa zawory mialem do wymiany. Jak myslicie, co to moze byc? Kurde jak to ugryzc? Ale po wymianie zaworow chodzil jak zly, po tym wahaczu cos wariuje.

Komentarz

Pracuję...