Bez znaczka ten grill strasznie "pusto" wygląda. Wcześniej był tam oryginalny znaczek 'Milotec", ale wyglądał badziewnie, więc wymieniłem na RS. O ksenonach myślę
Witam, stanalem przed wyborem felg na lato.
Jestem juz prawie pewien decyzji, tylko dylemat (jak zwykle), ktore z tych 2-óch modeli beda wygladały ladniej:
Dlatego prosba do Was, jesli macie to zamieście fotki octavek (najchetniej w kombi) na tych felgach. Jeszcze w tym rozmiarze byloby super
kozi1987, pamietaj,ze na 18" i braku obnizenia auto bedzie wygladalo jak wóz drabiniasty a tego nie chcemy..do teog Ty masz 4x4 czyli jeszcze wyższy.. :wink:
Ja wlasnie bym wziol te OZ gdyz sa ciekawe i niema ich pewnie sporo na drodze gdyz te MAM`y sa lekko oklepane tak mi sie zdaje tylko szkoda ze niemam zdejcia jak te OZ wygladaja na aucie
szczerze to ja tez chce kupic te od audi, 18 , lecz wlasnie zastanawiam sie czy auto nie ebdzie na dziuurach obcierac itd itd , cena za te fele na allegro za 18 nojki plus nowe opony toyo wynosi 3200 lub 2999 za 17.... chyba ze ktos ma lepsza cene to porsze dac znac :P
moje zapytanie ? czy nie bedzie nic obcierac? czy lepiej usztywinic amortyzatory zeby buda nie latala ?? no i ile wiecej pali auto na takich 18 ....
zadecydowalem ze wezme OZ. Do felg a'la Audi trzeba by juz dobierac rozmiar 18'' zeby ladnie wygladaly a do tego dochodziloby obnizenie samochodu (co i tak jest w planach ale ciut odleglych), poza tym 18 to juz za duzo jak dla mnie. Troche smiesznie mogloby to wygladac, zabudowana felga i przestrzen nad kołem taka ze cala dlon wchodzi.
OZ z kolei to nietyp i bedzie sie wyrozniac, poza tym ma wiecej ''pustej'' przestrzeni wiec nie powinno byc tak źle przy wysokim zawiezeniu.
Jedyna wada to cena... I tu pytanie do Was drodzy forumowicze: Czy mozliwe sa dla nas ''OCePeków'' jakies siakies zniżki na te felgi? Ew. ktos moze ma jakies dojscie?
Komentarz