turbo timer

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomek_krk
    Classic
    • 2009
    • 23

turbo timer

Zamieszczone przez loru
    dosyć szerokie jak na zimę bo 205/55 R16
    moim zdaniem idealny rozmiar na miastową zimę oraz zimową trasę
    Miałem sytuację podbramkową tzn. nie chciałem przejechać na późnym żółtym octavią 1 z UG7 195/65 R15 i niestety na mokrym przy lekko minusowej temp. jechałem jak na lodzie,
    ostatnio jadąc swoją O1 miałem identyczną sytuację, warunki jak i prędkość, niemalże takie same tylko że mam u siebie UG Performance 205/55 R 16 - wyhamowałem bez żadnego stresu.
  • RALF
    Elegance
    • 2008
    • 974

turbo timer

Witam
    Mam pytanie
    gdzie w Warszawie mogę w miarę tanio i w miarę szybko podłączyć turbo timer pod O1
    Dzwoniłem do diagtronika - powiedzieli że się tym nie zajmują
    Do Tomsona - założą za 100 zł ale dopiero za półtora miesiąca
    Do VTG - nie pytajcie ile sobie policzyli
    Gdzie jeszcze ew. mogę to zrobić ??
    Timer jest greddy'ego

Komentarz

• Doba
      Rider
      S_OCP Member
      • 2007
      • 357
      • Octavia III (5E3)
      • CHPA 1.4 TSI 140 KM

z czego się orientuje to VTG podłączy ale nie rozpracowali jeszcze zamykania samochodu itp. kolega ciągle czeka jak mu do końca to zrobią.

Posiadasz schemat greddyego ?
      MECHANIKA # WULKANIZACJA # MYJNIA # SPRZEDAŻ NOWYCH OPON # PROSTOWANIE FELG #

Zapraszamy : http://ww.facebook.com/navigator.auto

# # # # # # # # # # #

Moja O2
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=51159

Komentarz

• RALF
        Elegance
        • 2008
        • 974

w hyperperformance na wrocławskiej (Bemowo) chłopaki ogarną w poniedziałek, już byłem u nich na wizji , powini ogarnąc co i jak , powiedzieli że jeżeli alarm nie sprawi większych problemów to 4 godz. i po kłopocie . koszt -150 zł
        Ps. chodzi ci o książeczkę tak ??

Komentarz

• Andrzej Z.
          Rider
          S_OCP Member
          • 2007
          • 710
          • Octavia II combi (1Z5)
          • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
          • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

RALF, a wiele Cie kosztowal greddy i gdzie kupowales jak mozna wiedziec ??
          CDS-AutoSpa

AXR TDI+
          Perfect Service by DobryGrześWawa
          ET-14,352

Komentarz

• RALF
            Elegance
            • 2008
            • 974

kupowałem od victopak pawie nówka za 250 zł w pudełeczku, za podobną cenę można znaleść na ebay. od japońców albo amerykanów

[ Dodano: Pią 06 Cze, 08 08:56 ]
            Zaczynając od poczatku
            Chłopaki z hyper performance to równi goście wink.gif
            Dowiedziałem się iz po pierwsze primo
            Mam za mądry alarm i pod mój turbo Timer nie da się go podłączyć gdyż zamykając samochód z kluczyka załącza się automatycznie alarm który nie pozwoli pracować silnikowi po zamknięciu auta.
            I teraz należy albo wymienić alarm na mniej zmyślny aby wszystko pracowało tak jak powinno , albo podłączyć turbo Timer i zamykać auto wkładając kluczyk do zamka (auto zostanie zamknięte lecz nie załączy się alarm)
            Po paru minutach przemyślenia wybrałem opcję nr 2.
            nie będę wymieniał alarmu gdyż za dużo z tym zachodu i generalnie kupa energii psu w D**e
            Auto będzie zamykane z centralnego zamka, a kiedy już się ostudzi niestety ale będę musiał wychodzić aktywując alarm.
            Zostawiając auto pod szkołą lub pod pracą pozwoli mi to pójść spokojnie na wykład a po wyjściu w przerwie aktywować alarm / pod praca , wyjdę sobie spokojnie jak bede miał czas i aktywuję alarm.
            Podsumowując założenie TT jest proste lecz wszystko zależy od alarmu który macie w aucie, bo samo podłączenie zajmuje ok. 3 godzin.
            Pozdrawiam panów z HP

Komentarz

Pracuję...