lampy in.pro skoda octavia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hapen
    Classic
    • 2010
    • 1

oooo jeśli ktoś by nie odebrał to rezerwuje takowy brelok :-)
  • Bosmanek
    Ambiente
    • 2008
    • 186
    • Octavia I (1U2)
    • AEE 1.6 MPI 75 KM

Witam wszystkich fanów skody. Jestem na forum od niedawna i mam takie małe pytanko. Czy może wie ktoś gdzie można kupić przednie lampy cos ala in-pro z soczewkami do Octavii I rocznik 2000r. Coś takiego jak to ale do octavii bo te są do fabii http://www.allegro.pl/ite..._soczewka_.html Byłem na stronie miloteca ale tam ceny troche mnie zszokowały z resztą mam już duże doświadczenie z tym sklepem bo wiele rzeczy tam kupowałem do Octavii i jestem bardzo zadowolony, ale niestety na lampy z tego sklepu mnie narazie nie stać. Zna ktos z was jakiś sklepik na necie gdzie takie coś moge znaleźć. Pozdrowionka

Komentarz

• Misiekoctavia
      Elegance
      • 2005
      • 891

Link niedziala.
      Do octavii ciezko jest cokolwiek takiego znalezc. To samo jest z tylnymi lampami. A dziwie sie do Octa to raczej malo popularny samochod niejest. Jesli posiadasz auto z przed lifta to mozesz jedynie zalozyc reflektory z gladkim kloszem od wersji L&K. Jesli masz poliftowa Octe to mozesz kupic xenony
      Chyba innej alternatywy niema. Powstaja rozne przerobki ori reflektorow, czyli wkladanie soczewki itp. itd. ale brak na to homologacji. Zreszta ciekawe jak z homologacja na te reflektory, ktore wyszperales do Fabii.

Pozdro.

Komentarz

• czarny_wwa
        Rider
        • 2008
        • 411
        • Octavia III combi (5E5)
        • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

witam!
        tak jak Misiekoctavia pisze, niestety twój link nie działa, ale chyba wiem o co ci chodzi. Spójrz na ten link: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=5972
        jest to link na naszą (OCP) stronę - nasze samochody. Tam pokazuje swoją czeszkę Jodla. Będziesz mógł się z nim ew. skontaktować i dogadać, co, gdzie, jak, itd.
        Pzdr., i powodzenia :szeroki_usmiech

Komentarz

• RALF
          Elegance
          • 2008
          • 974

takie światłą dawno temu ktoś sprzedawał , firmy hella , cena była coś koło 400 zł

Komentarz

• Bosmanek
            Ambiente
            • 2008
            • 186
            • Octavia I (1U2)
            • AEE 1.6 MPI 75 KM

Dzięki wszystkim za pomoc sorry że link nie działa podam go jeszcze raz może teraz zadziała. Troche to dla mnie dziwne że takie lampy są do fabii a do octavii nie ma. Chce uniknąć przerabiania fabrycznych lamp żeby poxniej nie mieć problemów z drogówką. Te lampy mają homologacje bo indentyczne ma mój znajomy i miał kontrole drogówki i przeglady przechodzi bez problemów link http://www.allegro.pl/item370203560_..._ea_od_ss.html
            Darek Bosmanek

Komentarz

Pracuję...