k_tomek, już raz to przeżyłem, powodzenia :!:
[O2] Szukam tapicera
Zwiń
X
-
[O2] Szukam tapicera
poszukuje namiaru na porządnego tapicera, działającego w stylu Java Car Design, ale nie w ich cenach
do zrobienie tapicerka foteli i obszycie boczków drzwiowych
słyszałem o dobrych firmach z rejonu Łodzi i Poznania, ale nie mogę jakoś odkopać namiarów do nich :?With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
-
-
a kolo warszawy nie moze byc?
a tam z clear-soundu w Markach jestem bardzo zadowolony i wiekszosc ludzi ktorzy ogladali deske twierdza ze jest git.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
a kolo warszawy nie moze byc?
a tam z clear-soundu w Markach jestem bardzo zadowolony i wiekszosc ludzi ktorzy ogladali deske twierdza ze jest git.
nie wiem czy moja robota ich nie przerośnie :roll: ale sprawdzeWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Daniela BMW zrobili fajnie, niedlugo ich odwiedze zeby obszyli mi kierownice.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6poszukuje namiaru
tu masz namiar na tapicera z Siedlec.
Wiem że obszywali Supre P.Dobrowloskiego, ale jak z jakością roboty - musisz sam wybadać, może mają jakieś fotki obrazujące efekty pracy.
Powodzenia.Szer.koszenia-53 cm,Silnik-5,0 b/s,System rozruchu - ręczny,Kosz na trawę-75 l,płócienny z twardą pokrywą,Funkcja mieląca-standard,Deflektor-standard,Koła-8",Wysokość koszenia-35-95 mm,Waga-42 kg..a statkiem z USA płyną już nowe chromy
Komentarz
-
-
Witam!
Też myślę o skórce, robiłem wstępne rozeznanie i podobno niezły jest gość: www.armj.com.pl; komplet do OII fotele+kanapa+boczki to koszt ok. 3600 PLN; słyszałem że polecają go okoliczne salony np. Jeep
Komentarz
-
-
Nexus6, w Łodzi sprawdź u nich http://www.tapcar.pl/
Osobiście nie znam i nie robiłem u nich, kiedyś przez przypadek natrafiłem na nich.
PS. Strona czasami nie chodzi jak powinna (nie można wejść do galerii :cry: )Czarna sztuka - Bixenon skrętny - Czerwona skóra - Pakiet SPORT
Było: 109KM 250Nm. Jest: 147KM 320Nm by TDI-RACING :-)
Biała sztuka - Zamówiona 06.08.2014
Wyprodukowana 07.10.2014
Odbiór 31.10.2014
Komentarz
-
Komentarz