Klamki w kolor

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • 17_paki
    Classic
    • 2007
    • 4

Klamki w kolor

Zamieszczone przez andriu21tg
    Zamieszczone przez leszekmw
    andriu21tg, ile lat ma auto :?: jeżeli chodzi o o odgrzybianie ostatnio najlepsza metoda to ozon .

ale gdzie ta wiosna , gdzie te upały :?: :szeroki_usmiech ...styczeń się dopiero zaczął

Roczek mu przeszedł .. wiec co proponujecie? :?:
    NIC!!!!
  • ugz
    Classic
    • 2006
    • 37

Klamki w kolor

Witam posiadam octe z 99roku wsadzilem juz felgii z wersji rider a seryjne alu 15 na zime zostawiam i zastanawiam sie teraz nad pomalowanie klamek w kolor nadwozia( srebrny metalic) czy to bedzie dobrze wygladac czy bo te czarne troche mi sie juz obeszly. moze macie jakies pojecie o kosztach, trwalosci i przede wszystkim efekcie...

Komentarz

• 2pac
      L&K
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1476
      • Octavia I (1U2)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

to juz chyba lepiej kupic nowe w danym kolorku :]
      President Johnny II + President Florida/ ML-145
      O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
      OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport

Komentarz

• JanuszSz
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 2835
        • Superb II combi (3T5)

ugz, Ja mam pomalowane 8 lat i jest dobrze.Jeśli zrobisz to dobrym lakierem,z podkładem,zgodnie ze sztuką,to nie będziesz żałował.
        Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• ugz
          Classic
          • 2006
          • 37

wole nie kupowac . nie iwem jak trafie z lakierem w koncu nowka sztuka a 9 lat samochod to roznica zreszta przekladanie zamka prosciej mysle ze bedzie z malowaniem ale dzieki za opinie . i nie bedzie koszkowato wygladac ani tandetnie??

Komentarz

• Edward
            Classic
            • 2008
            • 13

ugz oceń sam czy wygląda tandetnie, jak dla mnie ta octa wasyla to wzór do naśladowania - a dobre lakierowane klameczki nie są złe

Komentarz

• Janinho
              Rider
              S_OCP Member
              • 2008
              • 390
              • Octavia II (1Z3)
              • BKD 2.0 TDI 140 KM

ja wolałem nie ryzykować z lakierowanie bo nie ma to jak z fabryki chociaż z pozostałych lakierowanych elementów jestem zadowolony. kupiłem chromowane nakładki i też fajnie wyglądają przemyśl to bo czarne faktycznie nie są zbyt efektowne
              >>>Moja Octavka<<<

Komentarz

• Misiekoctavia
                Elegance
                • 2005
                • 891

Mam to samo. Chetnie bym cos z tym zrobil. Wymienil na lakierowane albo pomalowal ale szczerze mowiac to niechce mi sie grzebac w wyciaganiem klaek i pozniej skladaniem wszystkiego do kupy.
                Chyba tez sie zdecyduje na zalozenie nakladek bo tez mi sie juz nie podobaja te czarne klamki.
                BTW Swego czasu widzialem na allegro cale klamki chromowane do wymiany. Tylko trzeba szukac pod Golf 4.
                Pozdro.

Komentarz

• speedy
                  Rider
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 396

jak cos to mam 4sztuki orginalnie malowane srebrne 4 sale jeszcze z RS'ki mi zostalo

ja mam u siebie w kolor i nie narzekam wszystko bdb, w drugim aucie w golfie teraz dawalem malowac i rowniez wyszlo fajnie a z przelozeniem zzamkow okolo 15 min roboty

Komentarz

Pracuję...