Sprawdź złączkę wężyka, umiejscowioną w tylnej-lewej części bagażnika. Tam bardzo często lubi się odpiąć.
[O2] Ange eyes do O2 ???
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] Ange eyes do O2 ???
Witam.
Czy spotkal sie ktos juz z kompetem lamp Angel Eyes do O2 ?
Widzialem juz do fabii i innych modeli ale do O2 nie moge znalezdz?
-
-
A ponoc to sa tez cale reflektory. Wypinasz orginalny i wpinasz nowy. A efekt prawie jak w ksenonach.
Komentarz
-
-
To sa do fabii ale chcialem pokazac ze sa takie cale na wymiane.Kumpel ma w BMW i dzialaja pieknie.takie 80% prawdziwych xenonow. A efekt wizuany nie do pobicia.W nocy wygladaja bosko.Jakby jakis demon cie scigal.Chcialbym je w mojej oktavi.Ale chyba nie sa jeszcze dostepne.
Komentarz
-
roman, wiesz fajne sa angel eyes ale dlaczego na sile trzeba sie upodabniac do BMW.
Ogolnie bylo by milo gdyby byly jakiekolwiek fajne oczka do OI i OII. Nie koniecznie angel eyes. Ale jak zauwazyles niestety niema czegos takiego na ryku oprocz Miloteca, ktore i tak jak dla mnie niesa fajne :P Kwestia gustu
Nie potrafie tego wciaz zrozumiec jak to jest, ze Octavii jezdzi cala masa a niema jakich bajetanckich lamp przednich i tylko niewielka ilosc modeli lamp tylnich.
Smiech na sali.
Poszukaj na stronie czeskiego forum Skody. Moze cos znajdziesz
Pozdro.
Komentarz
-
Fajowe teraz światła dzienne mają nowe modele AUDI. Może takie coś by pasowało do octy?Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
Juz sprawdzalem.Nie te rozmiary.A przerabiac nie bede bo to kiczowato wyglada.Nie chodzi o to zeby sie do BMW upodabniac.Bardzo fajnie wygladaja w Fabii i jestem pewny ze w O2 odlot.Chcialbym cos zrobic ze swiatlami a na ksenony mnie nie stac!!!
Komentarz
-
a gdzie pytałeś ? w ASO jak tak to fakt może być drogo, zerknij w podpis kolego Speedy http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=1686Zamieszczone przez romanChcialbym cos zrobic ze swiatlami a na ksenony mnie nie stac!!!
i będzie Cię stać
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
Komentarz