jak w temacie ,jeżeli ktoś mieszka w Zawierciu lub okolicy i ma zamiar okleić szyby w firmie która mieści sie po drugiej stronie dworca NIE POLECAM ,ja tam robiłem i spieprzyli mi sprawę,to taka forma ostrzeżenia co by sie ktoś następny nie nacią.
no nie miałem wyjścia ,jutro jadę na wakacje a gość powiedział że jak mam jakieś obiekcje to proszę zostawić auto na 3-dni.Ale jak wrócę to pojadę z reklamacja -dokładnie to mam biały pasek na około szyb tam gdzie te kropeczki są,na jednej mniej na innej bardziej ,gość twierdzi ze to jest jeszcze mokre ,no dobra poczekam aż wyschnie.A i jeszcze powyginał mi listwę zewnętrzna na tylnych drzwiach dolna przy szybie,powiedział że auto już jest stare :x i te listwy skorodowane i tak sie dzieje jak sie je wyciąga,normalnie tandeciarz 1-klasa :evil:
sluchaj moze nie masz sie czym przejmowac , mi kolega przyciemnial szyby który pracuje na codzien w firmie ktora sie tym zajmuje i mialem tak samo czyli bialy pasek tam gdzie sa kropki na tylnej szybie i faktycznie mowil zeby auto stawiac na sloncu i wyschnie i faktycznie po jakims tyg wyschlo troche podociagalem sam folie i teraz jest elegancko , moze wystarczy poczekac...
Podlacze sie do tematu jesli mozna. Mam zamiar okleic szybki w Szkodniku. Prosilbym o namiary na porzadne firmy ktore uzywaja dobrych materjalow i sa rzetelne. Najlepiej z okolic Belchatowa moge tez wybrac sie do Lodzi jezeli jest to konieczne. Z gory dziekuje
zależy za jakie auto, za O2 w lifcie ok 500 za wszystkie (JAAN)
jak z rana postawisz to popołudniu - odbiór
sporo, ale robota porządna :diabelski_usmiech
Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
witam,mam zamiar przyciemnic szyby w Octavi combi II ,mam kolegę który zajmuje się tym zawodowo,II jest nowa i boję się czy na gwarancji mogę to zrobić,czy ktoś z was przyciemiał w nowej ,co na to serwis... :roll:
witam,mam zamiar przyciemnic szyby w Octavi combi II ,mam kolegę który zajmuje się tym zawodowo,II jest nowa i boję się czy na gwarancji mogę to zrobić,czy ktoś z was przyciemiał w nowej ,co na to serwis... :roll:
gwarancje stracisz przynajmniej na te elementy które były rozbierane, ale z tego co słyszałem to można się dogadać z ASO że do nich podjedziesz oni wymontują szybki (te które są wymagane do wymontowania przy oklejaniu) zawieziesz je do firmy, okleją a potem z powrotem do ASO na montaż tylko znając życie ceny mocno zaporowe.
W mieście Łodzi polecam zakład na ul. Wróblewskiego 92 SUN GRAND. Oklejenie komplet w O2 to ok. 3 godzin. U mnie nie wyjmowali szyb, tylko wypieli lekko boczki i nie było problemu. Koszt w zależności od rodzaju folii. Moim skromnym zdaniem, i tak też zrobiłem, lepiej zapłacić z 100 zł więcej, ale warto zainwestować w lepszą folię.
Komentarz