mozgi, siemanko
[O2] Instalacja elektryczna
Zwiń
X
-
[O2] Instalacja elektryczna
Witam! Od 2mies. jestem użytkownikiem Skody octavii II HB 1.9 105 koni 2005 rocznik sprowadzonej z Anglii. zakupiłem do niej przekładkę i wszystko by było ok tylko że angielska instalacja nie pasuje. Szukałem na allegro i różnych stronach komisach itp. instalacji nikt nie maTutaj kieruję się do użytkowników OCP jak zrobić tą przeróbkę instalacji i gdzie (niedużym kosztem
)? Proszę o Pomoc...
-
-
Instalacja nie pasuje, bo trzeba ja przerobic. Gdzie sa bezpieczniki (prawa czy lewa strona) troche dlubania jest. Komplet na przekladke nie mial wiazki pod deska??
Generalnie jak trzeba przerabiac instalacje to jest to dobre kilka dni, czasem da sie cos obrocic stronami czasem nie i takie tam inne rodzynkiPrzerabialem ostatnio taki temat, ale nie w Skodzie.
Polecam podzwonic po szrotach w okolicach Bielska-Białej, tu jest zaglebie takich tematow jak czesci 8)
Komentarz
-
-
Niestety tam nie mają... nadal poszukuję tej wiązki ale nikt nie ma do modelu elegance z tym silnikiem... bo tam jest czujnik zmierzchu deszczu itp.Może znacie kogoś lub sami jesteście się w stanie podjąć przerobienia tej instalacji lub znalezienia pasującej... min. ta instalacja wygląda tak:
1.9 tdi 105 KM,
klimatronik,
4 elektryczne szyby,
elektryczne i podgrzewane lusterka,
podgrzewane fotele, 4 poduszki powietrzne,
ASR + ESP, czujnik parkowania,
czujnik zmierzchu deszczu...
wtyka od sensora poduszek jest w kolorze żółto czarnym NIE ŻÓŁTO -SZARYM pozdrawiam i czekam na odp. :roll:
Komentarz
-
Komentarz