glebe mi się jeszcze nie zdarzyło
Przyciemnianie + fotki auta
Zwiń
X
-
Przyciemnianie + fotki auta
Przyciemniłem szybki - tylne drzwi+ tylna klapa i zalatwiłem klubowiczom OCP zniżke k
Firma z ul. Głownej w Wawie (razem z Galeria Tonow :kciukminus) ich kontakty na www.przyciemnianie.pl
Za zrobienie tych szybek w liftbacku klubowicze płacą 300, robota trwa ok. 2 godzin i jest zrobione kPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
-
-
Re: Przyciemnianie
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez perfex(razem z Galeria Tonow :kciukminus)
[ Dodano: Sro 29 Cze, 05 21:22 ]
Zamieszczone przez SamiecZapodaj jakas fotkie jak to wyszloPozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
300 złoty ok ale jaka to folia, bo chyba nie 3M tylko jakas giełda z której schodzi farba-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
ja przyciemnialem tydzien temu w car solar w krakowie(www.carsolar.com.pl) i dalem za przyciemnienie wszystkich szyb plus filtr na przednia szybe 600 zeta
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arek300 złoty ok ale jaka to folia, bo chyba nie 3M tylko jakas giełda z której schodzi farba
[ Dodano: Pią 15 Lip, 05 10:15 ]
Zamieszczone przez ForestA skąd masz wycieraczkę tylnej szyby? Były takie w opcji czy coś? Bo pierwszy raz widzę taką w lifcie. Pozdrawiam.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexZamieszczone przez Arek300 złoty ok ale jaka to folia, bo chyba nie 3M tylko jakas giełda z której schodzi farba
wystarczyło poszukać: http://3m.onyx.pl/dystrybutorzy/dzial.php?id=27With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
SLOJD - Robert Naruszewicz Oferta: Folie samochodowe
Al. Prymasa 1000-lecia 81A, paw. 16
01-242 Warszawa
tel. kom. 600665539
folia 3M - combi, wszystkie szybki okolo 550 PLNbylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6wystarczyło poszukać: http://3m.onyx.pl/dystrybutorzy/dzial.php?id=27Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Perfex(w OII to juz zdecydowanie popularniejsze, o ile w niektorych wersjach nie jest to seria). A koszt 500, wg mnie zdecydowanie warto
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dede_adamczemu bez przodu przyciemniona?Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
poco te nerwy
ja zrobiłem 3m za 500zł i to combi z przednimi szybami-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
przednie mam lekko przyciemnione,zatrzymali mnie pare razy ale naszczescie nieprzyczepili sie o to i mam nadzieje ze nieprzyczepia.-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Od 2002 mam przyciemnione wszystkie szybki w Combi i nikt się nie czepiał na przeglądach spokojnie nawet nie zwracają na to uwagi, ostatnio zaliczyłem mały dzwon i nikt nic nie powiedział że przyciemnione a sprawdzali samochodzik czy mogą go dopuścić do ruchu.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
ha tzn ze sa dobre w tym co robia,jakbys chciał to moze w grodziu bym pogadał to by cie gdzies wcisnał,mysle ze jest dobry bo ludzie sobie go chwala. jak chcesz to odezwij sie na pw to podam ci nr do kolesia-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz