Przyciemnianie + fotki auta

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomi98
    Rider
    • 2004
    • 564

i ja mam przyciemniony przód , i spokój - tfu tfu na razie, ostatnio byłem na przeglądzie, i bez problemów śmigam z folią już 2,5 roku.

[ Dodano: Sob 16 Lip, 05 22:49 ]
    Przyciemniłem szybki - tylne drzwi+ tylna klapa
    ALE CHYBA FOLI ZABRAKŁO NA PRZÓD :wink: WRACAJ DO NICH NIECH CI ZAŁOŻA FOOLIJKĘ NA PRZÓD I BĘDZIE GITES.

Komentarz

• perfex
      L&K
      • 2005
      • 1117

Zamieszczone przez Samiec
      A jak to jest z tymi przednimi szybami ? Po zmianach przepisow w sumie ich nie mozna przyciemniac, ale jak to jest z tymi co juz wczesniej przyciemili ,musza zrywac ,czy jak? :roll:
      Nigdy ich nie mozna bylo przyciemniac. tyle ze w tym temacie panuje dosc duza dezinformacja.
      W Wawie jest juz jeden patrol WRD ktora ma swiatlomierz i poluje wylacznie na tych z przyciemnionymi szybkami przednimi bocznymi. Najfajniejsze jest to ze nie tylko zwyczajowo zabieraja dowod ale jak kierowca kozakuje to wzywaja lawete i karza zabrac auto jako nienadajace sie do ruchu ! Aleternatywa jest wlasnoreczne zrywa nie folii - co nie jest takie latwe wcale.
      Mi pare lat temu dowod zabierano 2 albo 3 razy. Problem dotyczy w zasadzie tylko Wawy, gdzie indziej jest luz podobno.
      Pozdrawiam
      perfex

Octavia HTP

Komentarz

• Arek
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 3143

o to zaczynaja wariowac mam nadzieje ze nietrafie na nich
        jest juz jeden patrol WRD ktora ma swiatlomierz i poluje wylacznie na tych z przyciemnionymi szybkami przednimi bocznymi. Najfajniejsze jest to ze nie tylko zwyczajowo zabieraja dowod ale jak kierowca kozakuje to wzywaja lawete i karza zabrac auto jako nienadajace sie do ruchu ! Aleternatywa jest wlasnoreczne zrywa nie folii - co nie jest takie latwe wcale.
        -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

Pracuję...