Nakładki na klamki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fryta
    Classic
    • 2009
    • 4

Nakładki na klamki

Myślę o nowym aucie, bo chciałbym nim pojeździć w miarę bezawaryjnie jakieś 5-6 lat. Zaletą O1 jest to, że jest to bardzo prosta i sprawdzona konstrukcja, w której nie ma się za bardzo co popsuć (oczywiście w moim Golfie mk2 do popsucia się jest jeszcze mniej) - ale fakt, w momencie sprzedaży będzie autem o 20-to letniej historii. Oczywiście pod uwagę biorę jeszcze Astrę Classic, ale po pierwsze hb ma za mały bagażnik, a po drugie, no cóż, w cennikach hb 1.4 z klimą '08 kosztuje 37.000zł, a w salonach nigdzie nie ma jej tańszej, niż za 40.000zł (wiem, bo wójek szukał do firmy). Z kolei dopłata do kombi jest zdecydowanie za duża. I za chwilę skończą się wyprzedaże, a ceny wrócą do stanów "nieatrakcyjnych". I co najważniejsze - nie ma gazu (na czym mi zależy).
    Co do hundajów i kii - podobają mi się kombi (jak już wspomniałem, potrzebuję spory bagażnik), ale czy z klimą kupię za 45.000zł?
    I coś na deser: chciałbym O2, ale 1.6i MINT z LPG kosztuje przecież zdrowo powyżej 50.000zł!!!

a Sandero/Logan 1.6i w najwyższej wersji kosztuje około 35.000zł - jeden z warszawskich salonów przesłał mi takie oferty. Problemem jest to, że na 1.6i trzeba czekać, zaś 1.4i są dostępne "od ręki" (ale są sporo słabsze i tylko 1.500zł tańsze). I mają fajne kredyty: wpłaca się 60%, a pozostałą część spłaca się w ratach nieoprocentowanych przez 24 miesiące...
  • kogito9
    Classic
    • 2008
    • 11

Nakładki na klamki

Witam. Chcę kupić do mojej Octavki nakładki na klamki ocywiście na allegro. tylko nie sadze że będą sie trzymały na taśme dwustronną! Może ktoś mi zdradzi jak przymocował nakładki

dzieki

Komentarz

• Arek
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 3143

U mnie juz trzeci rok trzyma sie na taśmę dwustronna i nigdzie nie odstaje ,wystarczy dobrze odtłuścić i po naklejenia dać dobrze wyschnąć taśmie Tak wiec klej smiało.
      Polecam taśmę 3M Kolega z grodziska to możesz u mnie zobaczyć jak to wygląda :P

Lekki OT
      Widze ze kolega z grodziska ,oklejony jesteś??
      Pytam bo ostatnio fajna czarną octe w GM widziałem z wlepą OCP.
      -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

• misiekman
        Ambiente
        S_OCP Member
        • 2007
        • 122

też mam na dwustronnej i jest ok nic nie odchodzi
        Zadowolony użytkownik Skody

Komentarz

Pracuję...