osobiście posiadam 16 z wersij RIDER 16 205/55 i wygladaja rewelacyjunie zwlaszcza jak sa czyste i jest ciemno to blyszcza sie jak chromowane... zmienilem z alufelg seryjnych 15 cali to roznica w prowadzeniu zauwazalna w przeciwienstwie do komfortu, jest jak bylo ...
no mówiłem ze ladnie wygladaja ja do swojej czarnej rs chce wlasnie takei 17 wstawic a moze nawet i 18 chociaz boje sie ze bedzie strasznie twardo. ale te s-line kupie z takim inny kolorkiem sa jakies polerowane czy cos jakby troszke bardziej siwe mysle ze do czarnej beda pasowały
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Tyle tego teraz jezdzi u mnie w miescie, ze mnie troche odrzuca :P
A jezdzi na tym wszystko, Sharany, Passaty, Golfy, Audice, nawet jedna Octa mi sie w oczy rzucila. Moze cos innego poszukaj
Przestanmy byc wszyscy tak monotematyczni :wink:
no jeździ sporo ale malo do ktorego one pasuja mi sie wydaje ze do octavia akurat pasuja i jakos te felgi mi na niej anjlepiej wygladaja kwestia gustu . mi ostatnio wogule mało felg sie podoba anwet moje oryginalne rs nie sa zbyt piekne jak dla mnie:/ wiec pewnie załoze te s-line chyba ze ktos mi jakies inne ciekawe pokaze ktore beda pasowały :P
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
blackrs, no widzisz a ja sie zastanawiam jak bede wymienial wlasnie nad RS-owymi felami
Tylko nad 16-stkami bo 17-stki to ladnie wygladaja ale nie na nasze drogi. A zwlaszcza moje niektore, kaszubskie
he to moze sie dogadamy bede mial do sprzedania 16
stan mozliwy ale raczje do odmalowania zeby był dobry efekt i 2 oponki letnie na wymianke
no ja mysle nad wygladem u mnie w białymstoku drogi remontuja i jest coraz lepiej:P:P
ewentualnie wymienie na jakies fajne np z moja doplata
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
Komentarz